Da sam kojim slučajem lično pogođen uzeo bih pravdu u svoje ruke, što ne bi bilo povoljno ni za svirepe dečke a ni za njihove roditelje. Čak bi možda pomoglo postulirati jedan primjer u vidu masakra u jednog takvoj familiji koja gaji mlade zlostavljače. Ali to je samo hipoteza, srećom po društvo da nisam pogođen.
Vidiš, to se dešavalo ne jednom i djeca tih odgovornih roditelja se ne diraju. Ali nemaju svi hrabre roditelje, ili manje vične i da se u nailju snađu! Za to je zadužena vlast - kojoj su prioritet stvari kao; šta ako narod ustane i krene na Poljine, pa tamo ima više policije nego u stvarno ugroženim dijelovima grada!
A zašto ti "hrabri roditelji" nisu o pojavi nasilja u ovoj školi informisali javnost onog momenta kada su dijete ispisali iz te škole ???? Ta priča bi onda imala i svoju vjerodostojnost i svoju težinu. Za dobrobit sve druge djece ! Ovako "mrtva usta ne govore" i može prićati šta kome odgovara, pa i rodjena majka! Majka zvana HRABROST ima jako puno nesuvislih i nebuloznih tvrdnji po medijima !
Prikaži sve komentare (153)