E hocete vi jeftiniji plin iz Katara,koji bi da prolazi kroz Siriju.Moj Erdogane,gotivio sam te prije,ali ti si jedan obicni pijun Amerike i Evrope.
@dis2 Hamo realno. Tvoja kuca je lijevo,od komsije u sredini a u babe ti desno.Ti sada hoces na silu da sjebes komsijinu ogradu,da mu srusis kucu,pobijes porodicu i da bi mogli da zivite fino na miru i prosperitetu.Po svim zakonima ljudskim i bozijim NE SMIJES SE MIJESATI U DUDJU LEGITIMNU DRZAVU KOJA NIJE NAPALA NIKOGA.Pogledaj ili poslusaj malo i druge informacije o cemu se radi,a ne samo od Zidovsko-americke propagande.
@dis2 Svugdje u svijetu postoje saveznici i protivnici.Sirija ti je veliki primjer Bosne u ratu.Takozvani pobunjenici (Hrvati),ISIL (Srbi) a Asad (Bosnjaci) :D Sirija ti je jedina sekularna islamska drzava na bliskom istoku u kojoj si normalno pio alkohol,zene nosile suknje,tvoj izbor je bio burka i sl.Asad ima svoje interese kao i najveceg saveznika Rusiju koja ima plina u izobilju.Covjek neda plinovod i tacka..Ali ne.Oni hoce na silu,kao sto su sjebali cijeli bliski istok kao i pola Afrike
Prikaži sve komentare (82)