Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hocete vi jeftiniji plin iz Katara,koji bi da prolazi kroz Siriju.Moj Erdogane,gotivio sam te prije,ali ti si jedan obicni pijun Amerike i Evrope.
@dis2 Hamo realno. Tvoja kuca je lijevo,od komsije u sredini a u babe ti desno.Ti sada hoces na silu da sjebes komsijinu ogradu,da mu srusis kucu,pobijes porodicu i da bi mogli da zivite fino na miru i prosperitetu.Po svim zakonima ljudskim i bozijim NE SMIJES SE MIJESATI U DUDJU LEGITIMNU DRZAVU KOJA NIJE NAPALA NIKOGA.Pogledaj ili poslusaj malo i druge informacije o cemu se radi,a ne samo od Zidovsko-americke propagande.
@dis2 Svugdje u svijetu postoje saveznici i protivnici.Sirija ti je veliki primjer Bosne u ratu.Takozvani pobunjenici (Hrvati),ISIL (Srbi) a Asad (Bosnjaci) :D Sirija ti je jedina sekularna islamska drzava na bliskom istoku u kojoj si normalno pio alkohol,zene nosile suknje,tvoj izbor je bio burka i sl.Asad ima svoje interese kao i najveceg saveznika Rusiju koja ima plina u izobilju.Covjek neda plinovod i tacka..Ali ne.Oni hoce na silu,kao sto su sjebali cijeli bliski istok kao i pola Afrike
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovi Turci su sada toliko isprepadani, da stalno sa svojom diplomatijom kruže od Brisela, Berlina do Vašingtona, kako bi bili sigurni da će ih NATO braniti od Rusije.
@dis2 Da nije NATO-a, Rusija bi već riješila Tursku, da se ne lažemo, daleko jača armija je ruska, ali protiv NATO snaga to malo teže ide i ne bi bilo pobjednika. Naravno da će voditi borbu na tuđem teritoriju, RRusi će odigrati kartu preko Kurda, a Rusi možda sa Čečenima ili Tatarima na Krimu.
@S@R@JLIJA Kurdi su narod, koji je živio tu prije Turaka. Oni su protjerali Grke, Kurde, Jermene i druge narode i napravili od njihovih kuća svoje. Čečeni nisu trenutno uz Turke, ali to je samo trenutno.
ljudi skontali pelet
kupovaces ti isto voce i so al samo sad preko EU.
Nasa braca su ALBANCI I TURCI!!!Jal seru ove novine,pa koliko gube rusi?Turska je ekonomska sila.Zar fasisticka rusija da im pravi probleme ma nikad.Samo treba odjebati fasiste genocijase i ostale dzikane..Pogledaj te..Ponasanje ruskih teroristickih vojnika prema muslimanima Cecenije...
@LovacBL Kadirov jel,he dzikane gdje je volja Cecenskog naroda??Oni su bili izabrali svoje ali fasisti rusi i putin genocid napravise isto kao dzikani u Bosni..Za prijatelje je to..Imali smo mi vas za prijatelje i genocid napravise a nece brat Albanac i Turcin i ako prica drugi jezik..
Sta ima analiticari
Rusi su odlučili da po drugi put spašavaju svijet od zlih ideologija. Čovječanstvo je odahnulo jer zna da će biti spašeno od zla terorizma, kao nekada od fašizma.
toooooooooooooo samo oštro sa teroristima i njihovim finansijerima udri turke azijate sjeme im se zatrlo
Nadoknadice to fasista trgujuci naftom sa ISIL-om
Kadaje je Grčka 1919 napala Tursku (otomane) trupe V.Britanije, Francuske i Italije su bile na obalama današnje Turske. Grci su na početku brzo napredovali, komadanje propalog Carstva je otpočelo. Jermeni traže svoju šansu. E sad, jedina država koja je tada naoružavala Turke i Ataturka koji je tek postavljen da odbrani šta se odbraniti može je Rusija, doduše Sovjetska. Znači, Rusija staje na stranu turaka koji sebore protiv grka i jermena? Zašto?
Fasista zabrinut.