Čuj ovih Trokutistanaca... Pa odnosi Srbije i Hrvatske upravo se i prepliću u ovoj tzv. BiH! Kurvati su oduvijek željeli da posjeduju one teritorije na kojima su živjeli Srbi, poput Banja Luke (koja je trebala da bude glavni grad NDH), Kotorvaroške doline i Posavine, ali su im se planovi uvijek izjalovili... :P Oni su vas i uvukli u rat ovdje, jer je to u početku i bio rat isključivo između Srba i Hrvata (puškaranja u Posavini, istočnoj Hercegovini i na Kupresu), vaše je bilo da se držite po strani. Al' hoće Bošnjo pušku u ruke, pa kud puklo da puklo! Dobrovoljno ste se prijavljivali u HOS, dolazili ste iz cijelog Trokutistana u Posavinu da ratujete za hrvatske interese, a u zločinima nad civilima ste bili daleko gori od Šokaca, vjerovatno kako bi im dokazali vjernost. :P Srpska strana vas je pozivala da ostanete neutralni i da ne nasjedate na velikohrvatske manipulacije, al' jbg... Naravno, poslije ste to sve skupo platili, i plus ste dobili nož u leđa od tih istih Kurvata! :D
A servi su to bolje prošli? Gluperdo! Jesam za da se BiH ne mješa u sranja između kroasana i serva, ali samo ako prismrde BiH (Banja Luka je BiH što god ti da pretendovao, jer se nalazi u granicama naše zemlje) Bosanac će da uzvrati. Ovaj put se nadam da se neće birati ni kroasani a ni servi jer su ista govna.
Ahahaha, a odakle će ''Bosanac'' da uzvrati, iz Zavidovića?! :D Ne znam da li si obaviješten, ali vi poturice trenutno obitavate na nekih 25% teritorije tzv. BiH, znači negdje oko polovine Federacije... :P Vi nemate kontrolu niti moć da upravljate ni cijelom Pederacijom (jer je dijelite s Kurvatima), a kamoli nad cijelom BiH, to su samo vaši velikopoturički snovi. ;) Ne brini se ti za Banja Luku, i ostatak Republike Srpske, ima njih ko da brani, vi gledajte svoj Trokut! I poslije Srbi hoće tuđe, a Balijanderima zinulo dupe za Banja Lukom... :D Samo sanjajte!
Prikaži sve komentare (268)