Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god Hrvatska i Srbija nesto mute... Bosna naje.be...
Zato sada pametno i držimo se po strani. Neka se međusobno jebu.
Predlazem da Bosna uvede neku "ekolosku taksu" da barem imamo hajra jer ce kamioni morati ulaziti preko BiH... Ili nase kamiondjije da zarade... Vrijeme je i mi pokazemo u cemu smo najbolji a to uzimanjeove....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadan Liberland, 'oce nayebat u ovoj eskalaciji.
Haj nesto pametno i od tebe Drinaa
Tačno, a niko njih ne spominje... :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
milnovic je budala koja trazi probleme
Nafurali se hrvati kako su usli u EU, a nisu svjesni da ce im EU okrenuti ledja. A i mi cemo jer se prave face
Gde je ismailji? Vidi da kada bi podrzao bracu hrvate, da bi bio nalupan minusima. Zato ga i nema.
Opet obicni ljudi nahebali...Hebem ti Balkan i sujetne budale u politici...
Bakir srbijanac ne moze ni u Hrvatsku..
e jadni mi Hrvati, nama ako se bilo sta desi mora citav univerzum znati za to....joj, joj, joj
Vrijeme je da se stvari počnu nazivati svojim imenima a to znači da se imenuju krivci ove tragedije! SAD i EU, kad je trebalo krvnički bombardovati i uništavat,i svi su uključujući naravno Hrvate u prvim redovima poznate guzolizce, bili na strani moćne sile, doletili, uništili i opljačkali ili ti poznatije u tom humanom narodu "donijeli demokratiju varvarima"! Sad kad je vrijeme da plaćaju dugove kao kuje podvijaju rep i rade nezamislive stvari kao naprimjer zatvaranje granica za ljude sa određenim pasošima, kao i uvijek u tome prednjači poznati narod imenom Hrvati, inače častan i pošten narod od pamtivjeka! Od EU sam očekivao da će da bude jaka poštena i uspješna, ali se taj projekat pokazao fašistički i ništa više, tužno je to ljudi
Rano je za kmečanje, da imalo pameti imaš znao bi da ove blokade će više da štete Hrvatskoj, jer Srbija je 6 tržište za Hrvatske proizvode a Hrvatska nije ni među 10 za srpski izvoz, u Evropu se može i preko Horgoša, izgubiti ćete silne pare od putarina jer će vas svi sada izbjegavati a sve zbog mamlaza kao što si ti!
Sve su ovo igrice dvojice Srba: srbin Milanovica i srbina Vucica , a prije toga su sastancili kako da ostale prave teladima a ovamo stite kao "gradjane"
Tu gdje srbi zapocnu igru .. tu trava ne raste visr
A servi se svedu na beogradski pašaluk.
Vucic je licjemer to se dobro zna ali Milanovic se ponasa kao neko dijete i ovaj put nije u pravu. Hrvatska optuzuje Srbiju da je neorganizirana i da pusta izbjeglice da idu kako zele po Srbiji, cak nude i pomoc u prijevozu Srbiji a onda u isto vrijeme optuzuje Srbiju da ih organizirano dovodi na Hr granicu. Pa gdje je tu logika??? U zadnjih 6 mjeseci kroz Srbiju prema Madjarskoj je proslo vise od 250 000 izbjeglica, sad vise ne mogu jer ih Madjari ne pustaju a ne mogu ni ilegalno da udju zbog ograde. I sta ce onda oni, pa naravno u Hrvatsku. Nece valjda na CG granicu. A sto se tice privrednih mjera, dovoljan je podatak da Hr uveze u Srb robe u iznosu od 509 miliona € na godisnjrm nivou a obratno je oko 350 mil. Pa se onda lijepo vidi ko je na gubitku. Milanovicu ostavi se predizborne retorike i viceva saranja i ostalih stvari.
Kako neorganizovano, pa bilo je sve organizovano dok nije Hrvatska posle samo jednog dana rekla joj sta cemo uslo nam je citavih 10 000 izbeglica, dok Srbija vec mesecima se bori sa preko 200 000. Hrvatska je samo tranzitna zemlja toga su i hrvati svesni, ali instrukcije iz Nemacke se moraju slusati, pa kao fol hrvati brane da ne udju u Hrvatsku, ali u sustini brane da ne udju u Nemacku. Isto to rade madjari. I sad zbog nakaradne politike nayebace obe drzave i Srbija i Hrvatska, jer privreda mnogo zavisi od medjusobnog uvoza/izvoza.
Neve biti rata? Pa zar je i to opcija PM-na?
Čuj ovih Trokutistanaca... Pa odnosi Srbije i Hrvatske upravo se i prepliću u ovoj tzv. BiH! Kurvati su oduvijek željeli da posjeduju one teritorije na kojima su živjeli Srbi, poput Banja Luke (koja je trebala da bude glavni grad NDH), Kotorvaroške doline i Posavine, ali su im se planovi uvijek izjalovili... :P Oni su vas i uvukli u rat ovdje, jer je to u početku i bio rat isključivo između Srba i Hrvata (puškaranja u Posavini, istočnoj Hercegovini i na Kupresu), vaše je bilo da se držite po strani. Al' hoće Bošnjo pušku u ruke, pa kud puklo da puklo! Dobrovoljno ste se prijavljivali u HOS, dolazili ste iz cijelog Trokutistana u Posavinu da ratujete za hrvatske interese, a u zločinima nad civilima ste bili daleko gori od Šokaca, vjerovatno kako bi im dokazali vjernost. :P Srpska strana vas je pozivala da ostanete neutralni i da ne nasjedate na velikohrvatske manipulacije, al' jbg... Naravno, poslije ste to sve skupo platili, i plus ste dobili nož u leđa od tih istih Kurvata! :D
A servi su to bolje prošli? Gluperdo! Jesam za da se BiH ne mješa u sranja između kroasana i serva, ali samo ako prismrde BiH (Banja Luka je BiH što god ti da pretendovao, jer se nalazi u granicama naše zemlje) Bosanac će da uzvrati. Ovaj put se nadam da se neće birati ni kroasani a ni servi jer su ista govna.
Ahahaha, a odakle će ''Bosanac'' da uzvrati, iz Zavidovića?! :D Ne znam da li si obaviješten, ali vi poturice trenutno obitavate na nekih 25% teritorije tzv. BiH, znači negdje oko polovine Federacije... :P Vi nemate kontrolu niti moć da upravljate ni cijelom Pederacijom (jer je dijelite s Kurvatima), a kamoli nad cijelom BiH, to su samo vaši velikopoturički snovi. ;) Ne brini se ti za Banja Luku, i ostatak Republike Srpske, ima njih ko da brani, vi gledajte svoj Trokut! I poslije Srbi hoće tuđe, a Balijanderima zinulo dupe za Banja Lukom... :D Samo sanjajte!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.facebook.com/sarajevo.grad.1945/videos/938846396186375/ vucic napokon iskren
E evo prilike da Srbija kaže stop hrvatskoj robi i hrvatskom turizmu. Strašan potez NDH. Vucic je tenkre ali ovaj je pravi bilde.
Ne bi me iznenadile akcije po konzumu :-).
Sto je ova Hrvatska uzela maha u zadnje vrijeme, nafurala se da je neka mocna sila
@dobroje a vasa bih nema ni to :))
@dobroje Ne znam zasto se zamaras s tim.Nisi hrvatski drzavljanin i nema potrebe da je komentiraš.Srbija nikada nece vratit ugled.
Dragi moji Bosnjaci, budimo pametni i drzimo se po strani. Neka se glodju, ovaj put bez nas. Uz to, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN =))))
A republika srpska vratit ce se sama ? ? ?