Bistro drugovi. Nek se malo i malo vise u Bosni musicarenje promovira. Ja licno, i ovo je mozda kontroverzno i neki se nece sloziti, al govorim samo za sebe i ne kritikujem druge, vecinom ne praktikujem ili rijetko ovo uhvati i pusti. Jesam dugo, a i kad upecam limit dozvoljeni ili kad dodjem blizu, pa onda onako pecam. Ali nekako iz "moralnog' razloga sam prestao, jer to mi dodje ko bez razloga mucenje ribe i igranje s ribom. Znaci ja nikad naravno necu upecati vise riba neg sto je dozvoljeno, i sve po pravilima i velicina i sve, al kad uhvatim 5 komada ili koliko je dozvoljeno onda u zadnje vrijeme prestanem pecati i kuci. Znaci i u tome ima malo "catch and release" kad upecas manje ribe od dozvoljenog onda ih pustim naravno, ali kad uhvatim kazem velike i dozvoljene ribe njih zadrzim i kad dodjem do limita, bio on 2 ribe ili 5 ribe zavisi od rijeke, onda jednostavno prestanem pecati. To je moj "moralni" kompromis sam sa sobom, ako me kuzite. Al kazem to je samo licno moj stav.
sve sto upecam to i pustim, meni je gust i odmor, a ne mogu da je ubijem na kraju
hehehe, ja bas da se razumijemo volim meso......bez mesa nista......al ne mogu da ja ubijem........licemjerno al eto sta cu
Prikaži sve komentare (24)