Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bistro drugovi. Nek se malo i malo vise u Bosni musicarenje promovira. Ja licno, i ovo je mozda kontroverzno i neki se nece sloziti, al govorim samo za sebe i ne kritikujem druge, vecinom ne praktikujem ili rijetko ovo uhvati i pusti. Jesam dugo, a i kad upecam limit dozvoljeni ili kad dodjem blizu, pa onda onako pecam. Ali nekako iz "moralnog' razloga sam prestao, jer to mi dodje ko bez razloga mucenje ribe i igranje s ribom. Znaci ja nikad naravno necu upecati vise riba neg sto je dozvoljeno, i sve po pravilima i velicina i sve, al kad uhvatim 5 komada ili koliko je dozvoljeno onda u zadnje vrijeme prestanem pecati i kuci. Znaci i u tome ima malo "catch and release" kad upecas manje ribe od dozvoljenog onda ih pustim naravno, ali kad uhvatim kazem velike i dozvoljene ribe njih zadrzim i kad dodjem do limita, bio on 2 ribe ili 5 ribe zavisi od rijeke, onda jednostavno prestanem pecati. To je moj "moralni" kompromis sam sa sobom, ako me kuzite. Al kazem to je samo licno moj stav.
sve sto upecam to i pustim, meni je gust i odmor, a ne mogu da je ubijem na kraju
hehehe, ja bas da se razumijemo volim meso......bez mesa nista......al ne mogu da ja ubijem........licemjerno al eto sta cu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
takva takmicenja postoje odavno. cuj prvo takmicenje,pa nije inovacija. inace volim fly fishing i uzivam u njemu
podvodna zakon;)
Ako africka sljiva ne pada kako onda znaju kad je zrela?
-- Šta radite vi tu? - Pecamo - Imate dozvolu - Ne - Kazna 2000 - Hehe, šalim se, drogiramo se