"Prvo zdravlje"
144

Bosnalijek nagradio sportske klubove za uspješne rezultate

Bosnalijek
Bosnalijek
Najveća bh. farmaceutska kompanija Bosnalijek je u svom svakodnevnom poslovanju u potpunosti posvećena očuvanju zdravlja kao osnovne vrijednosti koju zagovara.

To se posebno ističe i putem korporativnog slogana "Prvo zdravlje" te kontinuiranim ulaganjem u najbolji način održavanja zdravlja, a to je sport.

Kompanija je nagradila sportske klubove vrijednom donacijom za uspješne rezultate njihovih najboljih sportista.

Bosnalijek
Bosnalijek

Druženje predstavnika klubova i mladih sportista sa direktorom Bosnalijeka Adnanom Hadžićem upriličeno je jučer, 20. maja, u prostorijama kompanije.

"Sportske aktivnosti su uvijek bile temelj zdravog razvoja djece i sticanja zdravih navika, a nama je drago podržati ono što je u skladu sa našom misijom unaprijeđenja kvaliteta života. Društvena odgovornost je u 2024. godini među prioritetima našeg poslovanja te nam je posebna čast podržati, između ostalog, najistaknutije mlade nade i sportiste", istakao je tom prilikom direktor Hadžić.

Vrijedne donacije dobili su Teniski klub GEM, Karate klub Champion, Skijaški klub Naš Tim, Klizačko-koturaljski klub Bosna, Plivački klub Bosna i Udruženje džudo klub ON 1.