Čestitam samo za dvoje, pošto ih lično poznajem i sasvim zasluženo a za fizičare i matematičare upišite studij na ETF-u pa da vidimo završavanje sa svim desetkama ccc Škrijelj upošljava podoban i SDA orijentisan kadar i onaj koji mora (zlatna značka), ovaj psotupak je ono što "mora" kao dekan a ne zato što želi. Još reci prošlogodišnjim i onim od prije 2 godine gdje su im pune plate i mogućnost napredovanja, ccc loše mažeš oči jarane. Zbog toga mrzim svoj fax ali sam nanizao dvije godine radnog iskustva tu i tamo po zdravstvu i privredi i ne želim na akademiju jer smo kao akademci društveno - beskorisni. Spašavaj društvo a popusti fax ;)
Evo googlao dekana. Objavio nula stručnih knjiga u karijeri, jedan udžbenik za 4 razred i jednu monografiju. Google ga poznaje kao političara. https://www.google.ba/search?hl=hr&tbo=p&tbm=bks&q=inauthor:%22Rifat+%C5%A0krijelj%22
Samo rokajte minuse i ne znate situaciju na faxu niti bajnog dekana, da vam prsti otpadnu od minusa et XD Šta mi ima predavati čovjek koji zna 3-4 vrste riba u našim rijekama i eto računa se kao ihtiolog, je li? Šta? Kako da student biologije ili hemije ima jako visoke ocjene kad za 5 godina studija imam preko 60 predmeta (od kojih većinu profe i asistenti liječe komplekse na vama) a koliko ih ima matematika i fizika? Recite o vrli komentatori neki , koliko? Jedino da si štreberčina ortodoksna i plus da moliš i ližeš se sa profama i asistentima. Svaka čast Fizičaru (onaj što se tivra iz Švice). Više mi koji nismo niti stranački niti politički podobni doprinosimo i nauci i ljudima a asistenti kmetovi profesora. Dođi malo da mi cijepaš drva i da držiš sva moja predavanja jer je meni mrsko ccc akademija nam je NULA - 0 ko kuća, sram da nas bude samo nek je podobnog kadra ccc lupajte minuse jer to je jedino što znate raditi.
Prikaži sve komentare (78)