Pa bolje nevoziti auto za sarajevo posto sam mislio doci akobogda sljedeci mjesec onda mi je bolje ostaviti ovaj moj Audi A 6 ovdje u danskoj i avionom za sarajevo. Ovo je strasno nesmijes auto ostaviti na parkingu boze sacuvaj. Nikad necete doci sebi pameti da se rijesite te bagre a policija je snjima to je sigurno hocu reci citav sistem je korumpiran definitivno grad opasnog zivljenja nek vam je bog na pomoci s takvim vlastima i policijom.
Nelupaj gluposti idem skoro svake godine prenocim u njemackoj i dodjem svjez u Bosnu i dolje mi treba auto ne da se reklamiram nego mi jednostavno treba auto radi familije koja mi zivi od trebinja pa do Brckog. A kolko vidim tebi sam ja problem idiote glupi a nisu ti problem sro vam sve pokradose stoko ona primitivna. Da vam nije dijaspore i naseg novca koj dajemo fsmiliji rodbini podjelim po 5 hiljada eura bliznnjim svojim od tih jadnih penzija i placa nebi imali sta jesti i plus sto saljem familiji svakog mjeseca preko banke cum dobijem platu gadi mi se takvi idioti koji nepostuju ljude koji pomazu, naravno da ima seljaka idiota u dijasporu koji se hvale ali nemozete gledati ljude kroz tu malu grupu idiota sram vas bilo.
ovakvim je sevap ukrast auto majke mi... kurcevita dijaspora još kao naglasio imam Audija a6 a ne dolazim da se reklamiram stoka je stoka možeš život provest u Parizu al seljačina je seljačina....
Prikaži sve komentare (163)