Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav cirkus od grada i policije....DOKLE VISE DA NAM CETNICI SA PALA I LUKAVICE KRADU AUTA PO SARAJEVU????? Strahujemo u svom gradu i stavljamo po 5 zastita dok policija uzima talove sto zatvori oci kad vide te lopove? ZASTO SE NE STAVE KAMERE NA IZLAZU IZ GRADA PALE LUKAVICE TREBEVIC?????????????? 10 KAMERA STAVITE ILI POSTAVITE KUCICE SA NASOM POLICIJOM ...PODUZMITE NESTO...STA RADI POLICIJA?????????????????????
NAPISITE NAM I TABLICE KOJE SU AKO NEKO UGLEDA DA MOZE JAVITI SVAKOG AUTA KOJI SE UKRADE...KAD POLICIJA NE RADI SVOJ POSAO....STAVITE JEBENE KUCICE NA IZLAZU IZ GRADA I DAJTE IM PUSKE U RUKE!!!!!
veliki pametan si nema sta ali 50% auta sto nam kradu su iz LUKAVICE i sve ide preko Vraca ;) problem je sto niko nista ne poduzima!!! Cak se vise to ni ne objavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DaBogda im se ruke raspale!
sve se nema za vode i struje a bmw-ovi se vozaju
Od bijedne plate u RVI ligi ti da vozis "peticu"?? MoRRea al u qrcu jedino prahistorijsku neku.. No serende porfavor
nek ponese 10 000 KM i preda gospodinu konobaru u El Paso. Za sat vremena se auto vraca na lokociju odakle je i nestao
marijaneee, vrati seee... https://www.youtube.com/watch?v=0wUS31xo_tU
ovima sve srbi krivi koji retardi, ima li auto mafije u zenici ili negdje drugo...
Izvini Marjane,nisam znao da je tvoj!!! Dobit ces ga nazad,cim ohranis mrezu protiv Ferencvarosa!
Pa bolje nevoziti auto za sarajevo posto sam mislio doci akobogda sljedeci mjesec onda mi je bolje ostaviti ovaj moj Audi A 6 ovdje u danskoj i avionom za sarajevo. Ovo je strasno nesmijes auto ostaviti na parkingu boze sacuvaj. Nikad necete doci sebi pameti da se rijesite te bagre a policija je snjima to je sigurno hocu reci citav sistem je korumpiran definitivno grad opasnog zivljenja nek vam je bog na pomoci s takvim vlastima i policijom.
Nelupaj gluposti idem skoro svake godine prenocim u njemackoj i dodjem svjez u Bosnu i dolje mi treba auto ne da se reklamiram nego mi jednostavno treba auto radi familije koja mi zivi od trebinja pa do Brckog. A kolko vidim tebi sam ja problem idiote glupi a nisu ti problem sro vam sve pokradose stoko ona primitivna. Da vam nije dijaspore i naseg novca koj dajemo fsmiliji rodbini podjelim po 5 hiljada eura bliznnjim svojim od tih jadnih penzija i placa nebi imali sta jesti i plus sto saljem familiji svakog mjeseca preko banke cum dobijem platu gadi mi se takvi idioti koji nepostuju ljude koji pomazu, naravno da ima seljaka idiota u dijasporu koji se hvale ali nemozete gledati ljude kroz tu malu grupu idiota sram vas bilo.
ovakvim je sevap ukrast auto majke mi... kurcevita dijaspora još kao naglasio imam Audija a6 a ne dolazim da se reklamiram stoka je stoka možeš život provest u Parizu al seljačina je seljačina....
Bitici ukro :D
ukrao ga zula i lakaca 😂😁😃😄
imaš ti para za drugi ne treba se za tebe brinuti
haj gledaj s pozitivne strane, ustedices na gorivu
sram te bilo
sve se nema za vode i struje a bmw-ovi se vozaju
Zar navijaci zelje nemaju svoje kakve kontakte da saznaju gdje automobil od njihovog golmana,ili su i oni saradnici u kradji (ne svi pojedinci). Hvalite se da vas ima najvise nadite onda taj BMW kao poklon ako vas uvede u trece pretkolo .
Zar ova vjest nebi trebala biti pod crna hronika a ne pod sport?
Čuj "gdje ga čeka"... pa kakav smo to mi narod u p.m. Već je u startu eliminisan Ferencvaros, već se zna ko je slijedeći.. Mi uvijek negdje lebdimo, uvijek smo pod stalnim s***m i traumama koje sami sebi kreiramo ( naravno u slučaju neuspjeha, što nije isključeno) pa će poslije biti naslovi "Novi neuspjeh... kriv je..i slično...". Potpuno nesvjesni stanja u kojem se naša država nalazi pa samim tim i fudbal i nivoa na kojem balansiramo konstantno gubimo glavu i vezu sa stvarnošću. Navijač sam "Želje" i želim mu, naravno, pobjedu ali ono što rade novinari u potpunosti ocrtava mentalni sklop našeg svekolikog puka. Pretjerana samouvjerenost i kreiranje sjeba su naša sudbina, nažalost...
Kakav bolan Fener?
Ma nije ukro posudio.Đeš našim lopovima reč da kradu...