Ja stvarno vas neke ne kontam ovdje. Evo ja sam glasao za generala i za BPS i dao glasove samo onim ljudima koje znam. Ne drzim niciju stranu ali od kako je krenula ova koalicija vi se divite zeljku komsicu i reufu...Ko imalo realno prati politiku vidi da su od pocetka oni najveci kocnicari svega. Nisam nikad glasao zs SDA ali ih vi ovdje pljujete kao po navici bez obzira ko je u pravu a ko ne. Po meni kao neturalnom glasacu SDA od pocetka koalicije pokusava povezati konce u koaliciji izmedju Covica i Komsica, cak sam u jednom trenutku bio uz Komsica dok se protivio Covicu ali kasnije je to postalo smijurija, apsolutno svaku odluku blokiraju kao da su zaduzeni da samo to rade pa mi se i Covic u posljednje vrijeme cini ozbiljniji i cini se kao da hoce sto prije da krene sa poslom u interesu drzave. DF je kao malo dijete, cim ne dobiju sto zele placu i kukaju a njihov lider ulicarskim zargonom pridobija vas koji volite takav nacin a o politici veze nemate, bitno je popljuvati Bakira.
DF se kune da hoce postaviti strucne ljude a onda naprave spisak od 27 svojih direktora u resoru ministarstva energetike, to je toliko providno da je za nepovjerovati i kad im ne prodje onda okrenu pricu da vi svi mu se divite i podrzavate ga. Pa jedno ministartsvo ima puno vaznijih pitanja a oni se uhvatili samo imenovanja direktora kao da je to najvaznije na svijetu. Po meni je SDA za ovu situaciju najmanje kriva cak i Covic koji je sa Komsicem i Bajrovicem davno izgubio zivce, bas kao da su poslani samo da bloiraju, pa oni nece dnevni red da usvoje a do sad je koalicija mogla normalno funkcionisati jer treba provesti reforme i jos mnogo posla....Iskreno se nadam da ce DF zahvaljujuci ovoj politici za tri godine dozivjeti slom i postati samo bivsa stranka, i ovako su samo smece izbaceno iz SDP-a. Najbolje bi bilo Fahro da udje u vlast ali da se radi normalno i bez blokada, ako ne Fahro onda najrealnije SBiH, ASDA, BPS, HDZ 1990 i svakom po ministartstvo.
U čemu je proble? Hoće da odlučuju bez DF-a, onda izvolite. Nije to tako, kao DF neće slušati SDA, pa oni nebi bili DF, bilibi SDA, da su htjeli takvu politiku. Gluposti valjate. DF-u su ponuđena "najznačajnija" ministarstva da uđe u koaliciju, ali je isplanirano da im se odzme moć putem uredbe. Nisu valjda toliko glupi da ostanu u koaliciji gdje se ne pitaju.
Prikaži sve komentare (115)