Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministri iz SDA redovno dolaze na sjednice 20 godina,al opet nisu ništa uradili.....
ma sad ce opet prica o ukidanju republike srpske , i svi problemi rijeseni
lazirali glasanje!!!!!!! vanredni izbori 100.000 (zaposleni haha)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja vise u ovoj FBiH i RS nista ne kontam :(
Pametni.
Vratite nam Reufa, odmah!
Ako je df nije nacionalna stranka, znaci da je i za sve narode u BiH, tj. Neutralna. Sad pogledajmo npr. Neka odluka koja ce ici u dobrobit Bosnjaka ali srbi kazu nema nas, ili obrnuto Bosnjaci kazu mi smo osteceni ili tako i za hrvate, eh sad na koju df da stane ne moze uz jer imaju srba koji ce se protiviti, ne mogu uz srbe jer ce se Bosnjaci protivit onda kad pogledamo stvari oni su neutralni ako se tice pitanje nekog naroda, nisam nacionalista ali smatram da Bosnjaci trebaju glasati za bosnjacke stranke jer oni ce braniti interes bosnjaka kao sto srbi za srbe. Bosnjaci ujedinite se jer ako date glas nekoj stranvi koja je neutralna nece te imati nista nego ovo sto imamo sad. Nek prica kosta hoce ali df je podvala bosnjackom narodu garantujem da je 80% bosnjacki glasova df dovelo do dobrog izbornog rezultata
ni Banglades nije ovakva rupetina kao sto je BIH. Sad ce haman godina kako su bili izbori a ovi nista, trose pare onih koji su ih birali :D tako i treba ovcama i kengurima
Eto sve se lijepo vidi. Nije vladajucoj garnituri ni "u peti" ekonomija ove jadne nase zemlje, dobrobit njenih naroda, nego se svadjaju ko ce dobiti koju fotelju. Neka ih je stid i sram.
Ja sam uz DF i njihovu odluku, pa kako god.
Najveći krivac za aktualnu situaciju u F BiH je definitivno DF, koji je čekao da se formira vlast a onda ju je krenuo razvaljivati ne samo radi par amidžića kojima je trebalo sačuvati fotelje u nekim javnim poduzećima, nego i uopće radi njihove loše kadrovske baze iz koje nemaju koga iole kvalitetnog ponuditi, unatoč dobrim izbornim rezultatima. Svima je bilo jasno od samog početka kretanja u formiranje vlasti da će se ovo dogoditi ne samo radi praznih prijetnji da će DF koalirati sa SBB-om i tako istisnuti SDA iz vlasti, radi čega je Baka popuštao do besvijesti, nego i porad toga što je Čova jasno stavio do znanja da HDZ neće popuštati DF-u, koji se cijelo vrijeme ponašao kao razočarana udavača. Na koncu Komšić je shvatio da je game over i istupio je iz vlasti shvativši da nema što za ponuditi izuzev stalnog izazivanja krize, koje je počelo ići na živce i simpatizerima DF-a, pa je zaključio da je najbolje da na vakat zbriše do boljih vremena, a do tada da kritizira i ubire poene.
sagitarius >> Tvoj šef je tačno znao šta potpisuje na početku - mislio je lako ćemo fotelja tamo foteljica ovamo ieto posla. No, potpisao je ugovor sa vragom DF-om, a ministri su se na vrijeme pripremili za vladu ( pokupili sve informacije koje su HDZ i SDA tajna) i sada je mečka pred vratima!
Milan, Aleksandar, Snjezana a ni jedan Bošnjak ministri a dobili glasove zahvaljujući njima, e moji Zeljko pa nije valjda da smo toliko glupi da nema nij jednog osim onog što se prestavlja Bosancem
Komsi bi u predjednistvu, frajer ba nula bodova ali nula qurcina,,neznam da se nekad sastao s nekim ivestitorom ili s bilo kojim ozb biznismenom, ma s bilio kim,,,pljuje se Bakir, OK,,ali zaboravlja se koliko je samo TURSKA TIKA ULOZILA U POLOPRIVREDU U OBNOVU KULTURNO HISTORIJKOG NASLIJEDJA, BBI BANKA , AL SHIDI,,,BRISTOL,,al jok ba nema veze sto su hiljade ljudi dobile posao,sto se milioni OD pdv uplate drzavi treba sve popljuvati,,Balija ostaje balija,,Gledam vucic se bori ko lav za svakog ivestitora covijek ide na noge ARAPIMA I nisam vidjeo da ga neko pljuje,,,
Pa nije Baqe uložio. Eto on je bio jedini faktor zato što Turci ulažu i da nije njega ne bi ni dinara uložili. Manje s...ri i vadi glavu iz njegovih g...ova. Ako je tebi valjao a ne valja većini ne znači da je dobar čovjek.
Pazi ba naravano da nije Bakirali i jeste zahvaljujuci njemu, prijateljstvu s erdoganom, prijateljstvu s Arapima kuzis,,,reci ti meni sta je komsic uradio dok je bio u predjednistvu,,halo ba covijek je 4 god bio na celu drzave!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nek nisu,mamicu im hebem .
Dosao ne došao, ŠESTICA kapa svaki mjesec... (koliko se ja sjecam prosjeka njihovog)
Ja stvarno vas neke ne kontam ovdje. Evo ja sam glasao za generala i za BPS i dao glasove samo onim ljudima koje znam. Ne drzim niciju stranu ali od kako je krenula ova koalicija vi se divite zeljku komsicu i reufu...Ko imalo realno prati politiku vidi da su od pocetka oni najveci kocnicari svega. Nisam nikad glasao zs SDA ali ih vi ovdje pljujete kao po navici bez obzira ko je u pravu a ko ne. Po meni kao neturalnom glasacu SDA od pocetka koalicije pokusava povezati konce u koaliciji izmedju Covica i Komsica, cak sam u jednom trenutku bio uz Komsica dok se protivio Covicu ali kasnije je to postalo smijurija, apsolutno svaku odluku blokiraju kao da su zaduzeni da samo to rade pa mi se i Covic u posljednje vrijeme cini ozbiljniji i cini se kao da hoce sto prije da krene sa poslom u interesu drzave. DF je kao malo dijete, cim ne dobiju sto zele placu i kukaju a njihov lider ulicarskim zargonom pridobija vas koji volite takav nacin a o politici veze nemate, bitno je popljuvati Bakira.
DF se kune da hoce postaviti strucne ljude a onda naprave spisak od 27 svojih direktora u resoru ministarstva energetike, to je toliko providno da je za nepovjerovati i kad im ne prodje onda okrenu pricu da vi svi mu se divite i podrzavate ga. Pa jedno ministartsvo ima puno vaznijih pitanja a oni se uhvatili samo imenovanja direktora kao da je to najvaznije na svijetu. Po meni je SDA za ovu situaciju najmanje kriva cak i Covic koji je sa Komsicem i Bajrovicem davno izgubio zivce, bas kao da su poslani samo da bloiraju, pa oni nece dnevni red da usvoje a do sad je koalicija mogla normalno funkcionisati jer treba provesti reforme i jos mnogo posla....Iskreno se nadam da ce DF zahvaljujuci ovoj politici za tri godine dozivjeti slom i postati samo bivsa stranka, i ovako su samo smece izbaceno iz SDP-a. Najbolje bi bilo Fahro da udje u vlast ali da se radi normalno i bez blokada, ako ne Fahro onda najrealnije SBiH, ASDA, BPS, HDZ 1990 i svakom po ministartstvo.
U čemu je proble? Hoće da odlučuju bez DF-a, onda izvolite. Nije to tako, kao DF neće slušati SDA, pa oni nebi bili DF, bilibi SDA, da su htjeli takvu politiku. Gluposti valjate. DF-u su ponuđena "najznačajnija" ministarstva da uđe u koaliciju, ali je isplanirano da im se odzme moć putem uredbe. Nisu valjda toliko glupi da ostanu u koaliciji gdje se ne pitaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa sto ce dolazit na posao kad ce i ovako uredno dobit platu, jbt primaju platu jos treba i da dolaze na posao, nema smisla stvarno
Pomoc u zaposljavanju u (EU) Njemackoj: procitajte ..!
http://www.kurir.rs/zabava/auto/video-ovaj-covek-je-napravio-motor-na-vodu-naftasi-su-ga-onda-strpali-u-ludnicu-clanak-1822339
Evo puca mi neka stvar za ovim stranackim hohstaplerima