Sad kad me minusi poklope.... Iskreno, prvo nit piše je li u pitanju muško ili žensko, niti koji je taj protekli period, niti bilo šta konkretno u cijelom članku.. čak ni uzrast djeteta. Mogu i ja tužiti lunu da me zlostavljala i uhapsiće je i onda sutra skontaju da sam je tužio jer mi je lupila minus, ili smanjila vladanje u školi. Za dobrobit djeteta se nadam da ovo nije još jedna u nizu izmišljenih priča, a kakva su djeca ovdje (ili bolje reći roditelji kakvi su) apsolutno me ništa ne može iznenaditi.
@kraftwerk ... Apsolutno nije bitno u smislu težine djela ukoliko je isto počinjeno, ali kada hoćeš čovjeku staviti kanap oko vrata sve ima veze. Ovakve poluinformacije mogu samo dovesti do sumnji, slično se desilo Alečkoviću prošle godine, vrlo je moguće da se ponavlja da neki nezadovoljni roditelj nepromišljeno djeluje na štetu kako svog djeteta tako i tog direktora.
Da me ne shvati neko pogrešno, isti taj Alečković je kasnije van suda nagodio nešto - samim tim samo ukazujem da s obje strane tu ima mutnih radnji.
Prikaži sve komentare (357)