Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce I njega za koji dan pustiti kao neki dan onog kretena pedofila sto je priznao djelo, pa jos prijetio djecaku kad ga je DEMOKRATSKI SUD BiH pustio?!...
Vratiti krivicni zakon od '91 i sve rjeseno tamo čak ima i smrtna kazna ne znam zasto su mjenjali nesto sto je funkcionisalo jer sa ovom marvom na Balkanu ne moze drugacije, pa i Amerika ima smrtnu kaznu i ostar pravosudni sistem ne znam u čemu je problem seljacki politicari ....
@Lutrija_bih Haha jesi to bio u Gluhoj Bukovici :-P ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad kad me minusi poklope.... Iskreno, prvo nit piše je li u pitanju muško ili žensko, niti koji je taj protekli period, niti bilo šta konkretno u cijelom članku.. čak ni uzrast djeteta. Mogu i ja tužiti lunu da me zlostavljala i uhapsiće je i onda sutra skontaju da sam je tužio jer mi je lupila minus, ili smanjila vladanje u školi. Za dobrobit djeteta se nadam da ovo nije još jedna u nizu izmišljenih priča, a kakva su djeca ovdje (ili bolje reći roditelji kakvi su) apsolutno me ništa ne može iznenaditi.
@kraftwerk ... Apsolutno nije bitno u smislu težine djela ukoliko je isto počinjeno, ali kada hoćeš čovjeku staviti kanap oko vrata sve ima veze. Ovakve poluinformacije mogu samo dovesti do sumnji, slično se desilo Alečkoviću prošle godine, vrlo je moguće da se ponavlja da neki nezadovoljni roditelj nepromišljeno djeluje na štetu kako svog djeteta tako i tog direktora.
Da me ne shvati neko pogrešno, isti taj Alečković je kasnije van suda nagodio nešto - samim tim samo ukazujem da s obje strane tu ima mutnih radnji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba mu ga odsjec i silovat ga njegovom kitom
http://***/novost/191478/direktor-sudo-lavic-ucenicu-dovodio-u-specijalne-prostorije
Molim vas, posmatrajte covjeka kao pojedinca. Ne mozete na osnovu njega reci eto kakva je SDA, eto kakvi su bosnjaci, muslimani i slicne stvari. Prije svega poruka pravoslavcima. Kad je Kacavenda uradio ono sto je uradio. Jel iko od nas rekao eto kakvi su Pravoslavci? Zato molim vas, ovaj covjek je zasluzio kaznu, mada ne mogu da smislim pristojnu kaznu za njega.
Danas je rijec klosar pozitivan pojam u odnosu na rijec i pojam, direktor, profesor, tuzilac, sudija, policajac, itd itd.....
Američki zakon treba uvesti,zna se, pa ako žele doživotnu i šta se dešava sa pedofilima u zatvoru,razmišljali bi oni izgleda kod nas direktori i foteljaši zaštićeni k*o medjedi,pa mogu da rade šta hoće ni malu djecu ne štede,udarila im sila ,pa sad po djeci ,fuj fuj,fuj, fuj fuj fuj fuj
Da li kod nas postoje dozvole za obicne ljude da djecu obrazuju kod kuce? kad nesto ovako procitam strah me je izvesti dijete napolje...
Je li to po Kuranu??? Sudo, pravi odraz bošnjačkih direktora.
a je li ovo po svetosavskim knjigama i tim qurcima u redu? http://www.avaz.ba/clanak/182076/prvo-me-istuce-pa-ode-da-sluzi-liturgiju
Boze svasta, ako mu se dokaze krivica, pustite ga da mu roditelji zrtve presude, ja mislim da bi to bilo najdemokratskiji.
Ma daj ga u kpd bice njemu
treba ga za muda objesit.
Kakva SDA ljudi ba sta vam je.. Frajer je SDP provjereno 100%
To su kod njih na Bjelašnici redovite stvari, kao i incesti, samo se zataškavaju
Nema sanse da je on nju silovao svaki put ga vidim na dzumi namazu u ostalom on je meni direktor
Sta lupate ba? Ovaj direktor da je SDA njega sad ne bi hapsili. Tek u sljedecem mandatu, oni sto dodju umjesto SDA. Al ovo je pravo sumnjivo. Navalili na direktore osnovnih skola ovih dana pravo.
Slušaj 0 poena si za čovjeka!Jer dati meni minus koja sam protiv ovoga čina i čovjeka koji je vidno PEDOFIL POREMEĆENI!Ti na to kao da nije?Vidim braniš hmmm....jeste li rodbine :) hahaha Hjao! da baš iz čista mira eto onako navale na dir.i to osnovnih škola.reci mi kada je bilo to još u ovoj sedmici ovakav slučaj?Rat ti u kući bio..Dijete da ima posljedice i to je ok?I ti se kao brineš uh,uh jadna majko na direktore navalili???.Vjerovatno pedofil i iza ovoga acc.stoji ništa čudno.Fuj.
Iza ovoga stoji jedan ogorčeni građanin ove zemlje koji vidi da su najveći lopovi u ovoj zemlji na slobodi, koji vidi da najveće ubice slobodno hodaju ovim gradom i ovom zemljom, koji vidi da se ratni zločinci nakon dvije-tri godine puštaju na slobodu, koji vidi da u ovom gradu kad ubiješ čovjeka na pješačkom prelazu i sl. ne ideš u zatvor već ti babo ili ćaća kupi pomilovanja pa nastavljas dalje ubijati i gaziti... Ne znam jel ovaj direktor kriv ili nije? Neka odgovara ako jeste. Samo primjećujem da u ovoj zemlji oni koji najviše kradu i nemilice ubijaju po ulicama zatvora nikad vidjeti neće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rezite mu taj NEponos