Magla...Letovi standardno u zimskom periodu svi odgodjeni i kasne sa Sarajevskog aerodroma.Ali nemoj slucajno da se letovi preusmjere negdje drugo... Pozdrav iz suncane Tuzle. Vidljivost maximalna.
Za kompanije je JEFTINIJE otkazati let, nego ga preusmjeriti. Ovako te vrate tamo odakle si poletio i vrate ti JEDAN DIO cijene KARTE! Da avion sleti u Tuzli, morali bi platiti PREVOZ do Sarajeva, a i REFUNDIRATI cijenu karte. Ali neinformisani ljudi se uvijek moraju javiti i petjati u GLUPOSTI, a pojma nemaju.
@Sarajevo_sg Eto nek' si ti informisan. Genije,de mi samo objasni kako ces otkazati let ako je avion vec ''na putu'' za Sarajevo?Da ga ne mislis mozda parkirati na oblak? Jeli JEFTINIJE vratiti se nazad za Istanbul,nego sletjeti u Tuzlu? Licno sam se uvjerio tim situacijama koje sam dozivio nekoliko puta, i zato sam to spomenuo u svom prvom komentu misleci na taj nacin preusmjeravanja leta. I odakle ti te informacije da ti vrate dio karte?(U slucaju vracanja na polaziste cekas sljedeci let za destinaciju,ako leta nema tog dana dobijas hotelski smjestaj do svog sljedeceg leta)Ako sleti u Tuzli,imas prevoz do odredista bez refundiranja karte.(Licno sam iz Zagreba dosao ugovorenim prevozom nakon sto je avion preusmjeren na Pleso). Vidim da pokusavas da nesto pametno napises kroz onaj arogantni malogradjanski cinizam, vrijedjajuci druge i omalovazavajuci svakog ko se protivi tvom misljenju.Slabo ti to ide. Nemoj znaci da bezveze lupas gluposti. Komplekse koje imas moraces lijeciti...
Prikaži sve komentare (57)