Pametni, znaju šta uskoro slijedi. BIće i ovdje cirkus kad bude plako narod ispred Raiffeisen-a, a naljuđe od svega će bit kad skontaju da od državnog Osiguranja Depozita nema ništa ! :)
@Ares Pa evo ovako, sve si firme rasprodao, zadužio si se 10-ak milijardi KM, 10 hiljada robova u Švicarcima, 100.000 prevarenih žiranata, 80% minimalnih penzija, bijela kuga već pustoši, svi napuštaju zemlju, nema nikakvih naučnih istraživanja niti dostignuća, pale se auta iz zezancije, nema tetanusa. Nama je "uskoro" već odavno tu. A Zapad je sletio 2-3 stepenice u standardu. Nema više da bauštelci dižu kuće od 5 spratova i vozaju se sa Mercedesima. EU je upravo postala 20% siromašnija u odnosu na Švicarsku. Rusi 50%. Španija 30% nezaposlenih. Italija 50% mladih nezaposleno. Porast anti-islamskog pokreta. Protesti u svim gradovima. Napadi, vojska na ulicama. Tu je to "Uskoro". Samo nije to onako kako ti očekuješ ko u filmovima!
Hmm. Nisu to teorije, nego historijske činjenice. Onaj ko ne uči iz historije, taj je uvjek kroz vijekove bio ovca za klanje. Svjetski ratovi ne staju, nego mijenjaju formu i oblik. Stvari ne vidim crne, nego one takve jesu. Ne znam šta da ti kažem, ne gleda mi se Mimi Oro, to me plaho ne zanima. Jedan drugi komentator mi je savjetovao da kupim ružičaste naočare, ali to jednostavno nije moj fah.
Prikaži sve komentare (29)