Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa imaju šta podizat.Al opet nevjerujem da dižu radnici,oni su švorc,to bogataši prazne banke,da im Evropa opet napuni.
Pa to će kod nas jedan političar podići, ako zagusti.
znaci grci imaju para
kao kod nas. ima ih 10% viseg srednjeg sloja. kad krene kriza svi se boje za pare da ne bi propale, a u stvari obrtanje novca bi trebalo u biti da spasi drzavu
Sjećam se da se isto dogodilo u Jugoslaviji 1992 godine.................................nije dobro
eh da je bilo tako, ne bi sad imali problema poput Ljubljanske banke
Vec je odavno jasno da Njemacka vodi 3 svjetski rat... Samo na drugi nacin. Upravljaju Evropom, svi su im duznici, za sve se pitaju... Sto je Grcka na rubu propasta, Sto je u Turskoj najskuplje gorivo, Sto njemacka ne ucestvuje ni u jednom bombardovanju.. itd itd..
Jarane pa to je jasno ima vec 7-8 godina. 4 Rajh je napravljen.Sve su kupili.Oni sve vode.Kad onda nisu mogli tenkovima,sada su pametniji i sada idu sa parama .
Pametni, znaju šta uskoro slijedi. BIće i ovdje cirkus kad bude plako narod ispred Raiffeisen-a, a naljuđe od svega će bit kad skontaju da od državnog Osiguranja Depozita nema ništa ! :)
@Ares Pa evo ovako, sve si firme rasprodao, zadužio si se 10-ak milijardi KM, 10 hiljada robova u Švicarcima, 100.000 prevarenih žiranata, 80% minimalnih penzija, bijela kuga već pustoši, svi napuštaju zemlju, nema nikakvih naučnih istraživanja niti dostignuća, pale se auta iz zezancije, nema tetanusa. Nama je "uskoro" već odavno tu. A Zapad je sletio 2-3 stepenice u standardu. Nema više da bauštelci dižu kuće od 5 spratova i vozaju se sa Mercedesima. EU je upravo postala 20% siromašnija u odnosu na Švicarsku. Rusi 50%. Španija 30% nezaposlenih. Italija 50% mladih nezaposleno. Porast anti-islamskog pokreta. Protesti u svim gradovima. Napadi, vojska na ulicama. Tu je to "Uskoro". Samo nije to onako kako ti očekuješ ko u filmovima!
Hmm. Nisu to teorije, nego historijske činjenice. Onaj ko ne uči iz historije, taj je uvjek kroz vijekove bio ovca za klanje. Svjetski ratovi ne staju, nego mijenjaju formu i oblik. Stvari ne vidim crne, nego one takve jesu. Ne znam šta da ti kažem, ne gleda mi se Mimi Oro, to me plaho ne zanima. Jedan drugi komentator mi je savjetovao da kupim ružičaste naočare, ali to jednostavno nije moj fah.
Pustiti Grcku da bankrotira.
problem Grcke je slican problemu Hrvatske. ljudi se previse zaduzuju namamljeni mirisljavim ponudama banaka (poput one "franak je najstabilnija valuta"). nema drzavnog aparata da ogranici zaduzenje. vozaju se nova auta, motori, kupuju se apartmani na moru... e stari... treba to neko i platiti. a onda se taj dug raspodijeli na sve glave, pa onda oni najsiromasniji jos vise potonu