Stvarno ne kontam ove ljude koji komentarisu. Ljudi trebate vidjeti(ali vi to ocigledno ne vidite ) da Rusija nikada nije ucestvovala u nekim nemoralnim radnjam kao na primjer robovlasnistvo, kolonizacija drugih drzava i razni iscenirani teroristicki napadi. Jasno se vidi da Rusija se svim silama odupire cionistickoj vladavini Amerike i Izraela to je sada ocigledno postalo jasno. Tako da nisu Rusi ti koji su negativci, malo razmislite!!!!
Ne čita se baš mnogo, jelda? Eto particija Poljske se desila sama od sebe. Također, Red/White War i to - čista kozmička slučajnost sa hiljadam žrtava i razorenih domova. Pa dalje i okupacija CEE zemalja i nasilno stvaranje USSRa, uzimanje imovine, ubijanje pa i stvaranje Varšavskog pakta - je čisti horoskopski humor i terorizam svoje vrste. I apsolutno najnoviji hitovi majke Rusije, stvaranje zamrznutog konflikta u Južnom Kavkazu, pa i evo u Ukraijini kao protu-ekspanzionistička sanjalica. Rusi su negativci kao i svi ostali, monstrum koji oduvijek ima ekspanzionističke namjere a pogotovo pod palicom velikih, ruskih, zauvijek-žednih-za-moći šupaka. Ili drugačije ako su pozitivni haj reci šta su oni dobro donijeli tebi, Evropi ili bilo kome drugom u zadnjih 100 godina?
Ocigledno je da ti dosta citas ali bas i ne razmisljas puno o onome sto citas. Moras da izvuces neke stvari iz historije ali na pravi nacin. I da razmislis kome je odgovaralo da se napravi SSSR?! A Ukrajina je isto tako iscenirana(tj odvlacenje paznje) i mislim da se sprema nesto vece. Jer ta djelovanja u Ukrajini imaju samo jedan cilj a to je slabljenje Rusije kako bi se olaksalo da Amerika ostane svjetski policajac i da radi sto god zelii ,odnosno da napadne arapske zemlje kao sto su Iran,Pakistan itd. to ce i da urade samo da se podloga pripremi za to... I da svaka zemlja ima svoje crne mrlje ali nijedna mrlja Rusije se ne moze porediti sa mrljama Amerike naizgled demokratske zemlje.
Prikaži sve komentare (192)