Ovima što neznaju prenosim slovo po slovo iz Dejtonskog sprazuma koji je preda mnom. ANEKS 2 tačka 2 Svi zakoni,pravila i pravilnici koji budu na snazi na teritoriji BIH u trenutku kad Ustav stupi na snagu ostače na snazi ,dok nadležno tijelo BIH ne odluči drugačije,tačka. Volio bih da neko od pisanih medija objavi u cijelosti dejtonski sporazum da ne slušamao kakva lupetanja bez veze.I po ovom članu se proslavlja dan državnosti 25 novembar jer drugi datum nije određen a ovaj datum je donešen 1995 god prije dejtonskog sporazuma,I tako svi evropski i svjetski zvaničnici to prihvataju i odazivaju se na proslavu dana državnosti jer poštuju dejtonski ustav.
bas tako, nikad nisu ukinuti praznici u BIH,ostali su u kontinuitetu od SR BIH,dakle 8.mart,1.maj, 25 novembar,1.januar su bili i ostali praznici ,niko ih nikada nije proglasio nevazecim.
Strane mogu prilagoditi međuentitetsku liniju razgraničenja samo uz uzejamni pristanak. Za  vreme perioda tokom kojeg su multinacionalne vojne snage za implementaciju (IFOR)  evo ovo ja nađoh aneks 2 tačka 2
Prikaži sve komentare (79)