Ova lista uopste ne sadrzi prave milijardere kao sto je Engleska kraljica ili Rothschild familija. Drugo vecina ovog bogatstvao je Sejtanko jer citav kapitalizam je zasnovana na Kamatama i Lazima tj Amerika stampa pare bez pokrica koje se svercuju preko banki u ruke raje koja uzima te pare kao kredite i time stvara vrijednost necemu za sta ne postoji dokaz da je vrijedno. Raja dobije kredit da kupuje gluposti a zauzvrat Iluminati elita se bogati i dobiva VLAST. Na taj fazon oni KONTROLISU CITAV SVIJET. Zive od laznog bogatstva i kontrolisu obicnu raju koja ne shvata kako to funkcionise. Bez vas ta Elita nebi bila Elita,niti bi imali bogatstvo niti moc. Zato u Islamu kaze da se ne daju niti uzimaju kredit jer je to plodno tlo za lopove i kradju. Papirni novac je prakticno haram jer ne postoji dokaz kako je nastalo niti stvarna vrijednost dok recimo zlato i srebro se nemoze stampati iz nicega.
Nezzz druže kako možeš gledati npr. na porodicu Rothschild kada oni jednostavno proizvode novac :D,i imaju ga u količinama koji oni žele,normalno da se neće svrstati u ovu grupu,kao i svi ostali "Zidari" :D ,... Kada bi se oni ubrajali u ovu listu,Bill Gates bi bio čovjek sa posebnim potrebama :D ..... Vidim druže znaš pravu sliku svijeta,kada bi svaki čovjek to znao,danas bi se sigurno mnogo bolje živjelo,bez ratova,možda novac nebi ni postojao....:D ... Nas naj više uništavaju Papirići koji se Štampaju ;) , zato će se opet nekada morati vrijednost gledati u Zlatu.... Pozdrav
I jos sam zaboravio Vatikan.Za njih se uopste i nezna koliko bogatstvo imaju. Ovi clanci su price za malu djecu koji neznaju ko vodi svijet i kako nastaje bogatstvo. Najbogatiji je onaj sto drzi masine za stampanje para.
Prikaži sve komentare (38)