Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi se obogatili od biznisa samo nasi od politike......
yebeno care šta drugo da ti kažem :D
Gdje su Rotschild-i, gdje su Rockfeler-ovi ? Gdje je Henry Kisinger ? Gdje je britanska kraljica ? Ova lista je smijesna. Najvise zarade imali su od ulaganja u: NAFTU, KRAĐU DIJAMANATA, ZLATA. Kakve finansije i nevladine organizacije ? Nismo budale.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova lista uopste ne sadrzi prave milijardere kao sto je Engleska kraljica ili Rothschild familija. Drugo vecina ovog bogatstvao je Sejtanko jer citav kapitalizam je zasnovana na Kamatama i Lazima tj Amerika stampa pare bez pokrica koje se svercuju preko banki u ruke raje koja uzima te pare kao kredite i time stvara vrijednost necemu za sta ne postoji dokaz da je vrijedno. Raja dobije kredit da kupuje gluposti a zauzvrat Iluminati elita se bogati i dobiva VLAST. Na taj fazon oni KONTROLISU CITAV SVIJET. Zive od laznog bogatstva i kontrolisu obicnu raju koja ne shvata kako to funkcionise. Bez vas ta Elita nebi bila Elita,niti bi imali bogatstvo niti moc. Zato u Islamu kaze da se ne daju niti uzimaju kredit jer je to plodno tlo za lopove i kradju. Papirni novac je prakticno haram jer ne postoji dokaz kako je nastalo niti stvarna vrijednost dok recimo zlato i srebro se nemoze stampati iz nicega.
Nezzz druže kako možeš gledati npr. na porodicu Rothschild kada oni jednostavno proizvode novac :D,i imaju ga u količinama koji oni žele,normalno da se neće svrstati u ovu grupu,kao i svi ostali "Zidari" :D ,... Kada bi se oni ubrajali u ovu listu,Bill Gates bi bio čovjek sa posebnim potrebama :D ..... Vidim druže znaš pravu sliku svijeta,kada bi svaki čovjek to znao,danas bi se sigurno mnogo bolje živjelo,bez ratova,možda novac nebi ni postojao....:D ... Nas naj više uništavaju Papirići koji se Štampaju ;) , zato će se opet nekada morati vrijednost gledati u Zlatu.... Pozdrav
I jos sam zaboravio Vatikan.Za njih se uopste i nezna koliko bogatstvo imaju. Ovi clanci su price za malu djecu koji neznaju ko vodi svijet i kako nastaje bogatstvo. Najbogatiji je onaj sto drzi masine za stampanje para.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zarađuj putem interneta, gledajuci reklame. posjeti nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
radim na crno, trosim na bjelo
zdravlje, korektnost, razum i skoromnost najvece bogastvo...
Moj jaran kaže,bolje prst trgovati nego ko ruka raditi.A i pomjereno je sve.Jaranika moj,zidar,u torbi ima fanglu i mistriju plus hoblu i klepi danas 50 km.Moja jedna lemilica kosta 500 km plus instrumenti i ostalo i jedva da klepim danas 40 km,kad odbijem troskove.Uzecu pasata dvojku i odo na pijacu,Isplatnije je.
Ulazu u neprofitne organizacije da bi ostvarili profit?
...@keksi objašnjava kapitalističku zavjeru, a onaj dole pita šta je konglomerat...
1. Kocka 2. Uglavnom proizvodnja otrova i unistavanje okolisa 3. Zapisavanje teritorija i kolonijalizam 4. Izbjegavanje poreza 5. Suplja
https://www.youtube.com/watch?v=gROhNaJoGzI to nam sprema Bill Gates i ostala bagra
'ta će oni..
@TiTaN. ni'ta, imaju sve, osim što će im dvije želje ostati neispunjene: BESMRTNOST I RAJ!
Pojasni "konglomerat" odakle ove rijeci vadite
konglomerat je ekonomski termin i oznacava organizacijski oblik vise vrsta djelatnosti koje inace nemaju veze medjusobno. obicno se oformljavaju konglomerati da bi se lakse doslo do sredstava i smanjenje rizika na trzistu. inace je nepozeljan oblik korporativne fuzije jer stvara losu konkurenciju
Neko nije pazio na času u školi :)