Sta korumpirani placenicki mediji i novinari uradise od jedine multietnicke stranke u drzavi,koja je bila garant opstojnosti Bih,kao cjelovite multietnicke drzave. Sada su nacional kriminalci dobili vjetar u ledja da konacno mogu da podjele teritorije i intersne sfere,sto su zapravo i radili 20 godina,ali im je SDP jedini bio prepreka da do kraja to i urade. Stalna prica o rahmetli Nijazu Durakovicu i njegovom poredjenju sa Lagumdzijom,je samo pokusaj destabilizacije SDPa,jer se dobro zna da za vrijeme Durakovica SDP nije imao ni 5 % glasova. Lagumdzija je godinama bio trn u oku kriminalcima koji su zeljeli da se uvuku u redove SDPa,i da stranki izkoriste za istvarivanje iskljucivo licninih interesa,sto ce se vidjeti i u buducem periodu.
da, da, cuveni reket damir za njega uzimao ;) ko je htjeo sebi taj mu je bio kriminalac. A inace smo svi mi jedna lijepa familija :P mamicu im lopovsku i tebi sa njima ;)
p.s A sam je kriv i velikim svojim kradjama i aferama i sklapanjem dilova sa tim istim nacionalističkim strankama sto mu se ovo desilo. I nažalost sto su ljudi izgubili povjerenje u njega i vratili se ovoj nacionalističkoj stoci.
Prikaži sve komentare (183)