Ko sve ovo plaća?! Malo, malo sjete se nečeg, pa se okupe da promoviraju. Promoviraju i što treba i što ne treba - ide dnevnica! A sve su to NAŠE pare. Žalosno je da se majkama treba promovirati dojenje, kada je sama priroda ostavila taj način hranjenja dojenčadi. Ona majka koja neće i ne želi da doji svoje djete, nije trebala ni postati majka. Svaka trudnica je spremna da poslije porođaja ponudi mlijeko svome djetetu. I šta tu ima da se promovira? Svjesna majka je sretna ako ima dovoljno mlijaka za hranjenje djeteta. Tu su blagodeti i za nju i za dijete. Ali mnoge se boje da im sise poslije ne vise, pa pribjegavaju flašici. :))))) Zbog ovakvih je sigurno i upriličena ova promocija. :)))))))))
Upravo tako, i ko god se lisi ovog zadovoljstva ne zna sta propusta. :-) Meni nikako nije jasno kako nekom moze biti bitnije tijelo koje se svakako sa godina mjenja, od djeteta.
ja samo da :-* smjeskicu... ima li sta novo, ljubaviska? jeste ista sredili? a za dojenje se slazem s obe, to je suvisno naglasavati ;)
Prikaži sve komentare (76)