Početkom '90-ih Srbi preglasavaju progresivne snage u ex-YU uvodeći u politički život marionete poput Sejde Bajramovića, Momira Bulatovića i sl. Rezultat takve neiskrene i perfidne politike danas svi vrlo dobro znamo. Početkom 2000-ih, Bošnjaci preglasavaju legitimno izabrane predstavnike Hrvata, i izbornim inženjeringom vrše prijevaru i izigravanje legitimne izborne volje Hrvata u 3 izborna ciklusa zaredom, a u 4. pokušavaju lukavo odabrati "podobnije političare" poput Raguža ili Ivanića. Zaključite sami kakve konzekvence takav pristup najbrojnijeg od 3 konstitutivna naroda može imati u bliskoj budućnosti jer je prošlo vrijeme sisanja motki. Osvijestite se, dragi Bošnjaci, i ne budite političke prostittutke, nego barem jednom pokažite da ste gospoda i da ne uzurpirate tuđe ustavno pravo zarad kratkoročnih partikularnih interesa čineći dugoročno strašnuj medvjeđu uslugu državi BiH čija agonija može poprimiti karakter krajnje neizvijesnosti. Odgovornost je na vama, apeliram na razum!
hrvojeherceg. da niste i mrtvima dali glasovati na izborima, tako nesto se nebi desavalo. Svi to dobro znaju, ali eto vama su za sve krivi Bosnjaci.Vasa zlonamjera im je dala pravo da glasaju po svojoj volji, nisu bili primorani.Ja sam taj, koji cijenim volju a ne ucijenu, bez obzira odakle ona dolazi.Ako Hrvati, koje volim i cijenim nastave ici istim putem kao i do sada, izgubit ce mnogo vise, nego sto mogu dobiti.Nitko od danjasnje vlasi iz vlade HDZ-a im ne moze dati sigurnost, kojeg vec 20 godina obecavaju. Gdje je tu tvoja pamet? Ne vidim je nigdje, kad pokusavas na svoj nacin dobiti Bosnjake za glasove. Za tebe je gospon Raguz ili Ivanic nepodoban, jer znas dobro da su ti zitelji svjesni svega negativnog, koji ne moze biti za dobrobit sviju.U sadasnjoj politickoj eliti su se uhljebi zapitali,sta ce biti od nas pojedinaca? ako oni koji se protive nama. Tvoja prjlava izjava (priocenje) hrvoje nam je dokaz. Ti se vracas u proslost, da bi zaobisao buducnost. Tako se ne pravi buducnost, vec samo pokusaj da se sacuva ono sto ste opljackali.Laz ima kratke noge hrvoje, vrijeme je doslo da se sve ocisti od prljavih i korumpiranih politicara. Vrijeme je doslo da se biraju novi politicari, koji imaju cist obraz, a ne pun racun na banci. Vrijeme je doslo da se zitelji (pucansto, narod) izvede iz 20-godisnje agonije. To se moze dogoditi samo bez stranke HDZ-a i njegovog uticaja.
@manfredmller: Zamijenio si tezen i imputiraš mi stvari koje ne govorim. Ja ovdje nisam nikakav HDZ-ov advokat, niti agitiram za tu ili neku drugu stranku. Nema danas poštene stranke na BH političkoj sceni! Ja sam realno sagledavam stvari i ukazujem na jednu strašnu anomaliju u našemu društvu koja omogućuje opetovano preglasavanje, zloupotrebu Ustava poradi izbornog inženjeringa, ismijavanje susjeda Hrvata i surova demonstracija političkoga nasilja nad njima od njihovih sugrađana Bošnjaka koji vjerojatno nisu u potpunostin svjesni šton čine. Akoo Ustav kaže 3 predstavnika, tri konstitutivna naroda... ako 2 naroda biraju i uredno izaberu svoje legitimne predstavnike, a treći već 15 godina to ne može realizirati zbog brojčane dominacije Bošnjaka, onda se sasvim izgledno da će se na BH političkoj sceni odigrati ono što zloupotrebiom izbornoga glasa Bošnjaci žele izbjeći:n troentitetska BIH, a to možda i jest jedino razumno rješenje s obzirom na okolnosti. Hrvati biraju Hrvata, a ne Bošnjaci
Prikaži sve komentare (146)