kako se samo ofiramo i odričemo se uporno stvari koje drugi svojataju, od ive andrića preko gavrila pa u nedogled. dozvolili smo da nam futavci kao kusturica i slični zgade čovjeka koji je za slobosu roknuo imperiju u glavu. Nije on bio nikakav velikosrbin u mladoj bosni bilo je mnogo muslimana čak i hrvata, zbog neznanja griješimo dušu.
Princip je terorista velikosrpski koji se borio za veliku Srbiju i ko ga jebe. Kad budu Srbi rusili dzamije, dobra tacka za roknuti je i vratiti im.
Kakva ba "Mlada Bosna"? Nikad postojala, radilo se o Crnoj Ruci, srpskoj teroristickoj organizaciji koju je finansirala vlada Srbije, prema tome radi se srbijanskoj teroristickoj organizaciji koja je imala samo jedan cilj, VELIKU SRBIJU. Tri dana prije atentata dosli u Bosnu da namjerno tu izvrse atentat kako sumnja ne bi pala na Srbiju, tacnije kako AU ne bi mogla dokazati srbijansku krivicu. Sve pripremile srbijanske sluzbe u Beogradu, dali im oruzje, pare, logistiku da predju u Bosnu sa oruzjem i opremom, sve im dali. Prema tome to je srbijanski teroristicki cin!
Prikaži sve komentare (292)