Ha! Pametan potez. Visestruko. Mahom za vladu, ali vrlo promucurno uradjeno. Prvo, nista za one koji NISU TU. Pomoc ce dobiti samo oni koji stvarno zive u RSu. Tj. Nista za dijasporu. Drugo, kartica je registrovana na ime korisnika i koristi se uz licnu kartu. Dakle, nista od prenosa novca nekom drugom. Uz to, posto je placanje elektronsko, tacno ce se znati STA JE TACNO PLACENO tim karticama. Stisni pa kupi i zvaku a ne televizor. Trece, tacno se zna ko ti je dao pare i kome trebas biti zahvalan sa onim "Obnova Srpske". Kim Jong-un bi pozavidio na taktici. Cetvrto, pare se moraju potrositi do odredjenog datuma. Sto znaci da ce svakih tih 5000 KM pod hitno biti upumpano u ekonomiju cime ce 17% prakticki odmah biti vraceno u budzet. Peto... Najbolje... Sasvim legalna kupovina glasova. Dje si Makijaveli da vidis kako se poso radi? Ah ja... eno te u Firenci.
Singerica kartice nece imati ime i prezime korisnika, vec ce biti dostavljena u kovert na kojoj ce stajati ime i prezime korisnika. Koverta ce se mijenjati vlasnika, bit ce tu svasta.Nigdje ne pise da se mora karica, koverta i licna karta pokazati i da svaki prodavac mora voditi spisak kupaca. Sve govori da je to jedna vrsta kupovina glasova.
aaahihihihihihihii....sta napisa jadan covjek?...sto ste toliko ljubomorni?....podjelite vi vasim ugrozenima i 50 000 mi necemo pljuvati po tom vec cemo reci bravo...ali ne lezi vraze na vasem racunu nema para...vi cekate "donatorsku konferenciju" :)))))...a na donatorskoj je za bih gola kita :)))
Prikaži sve komentare (21)