Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta će narodu elektronske kartice ako su poplavljene i elektroinstalacije. odriješite kesu i dajte narodu keš
@kraguji,Kako ce oko moje biti drzavljani rs-a kad to nije drzava?
Mogu samo da zamislim koliko ce ovdje biti malverzacija, al hajd...
Ha! Pametan potez. Visestruko. Mahom za vladu, ali vrlo promucurno uradjeno. Prvo, nista za one koji NISU TU. Pomoc ce dobiti samo oni koji stvarno zive u RSu. Tj. Nista za dijasporu. Drugo, kartica je registrovana na ime korisnika i koristi se uz licnu kartu. Dakle, nista od prenosa novca nekom drugom. Uz to, posto je placanje elektronsko, tacno ce se znati STA JE TACNO PLACENO tim karticama. Stisni pa kupi i zvaku a ne televizor. Trece, tacno se zna ko ti je dao pare i kome trebas biti zahvalan sa onim "Obnova Srpske". Kim Jong-un bi pozavidio na taktici. Cetvrto, pare se moraju potrositi do odredjenog datuma. Sto znaci da ce svakih tih 5000 KM pod hitno biti upumpano u ekonomiju cime ce 17% prakticki odmah biti vraceno u budzet. Peto... Najbolje... Sasvim legalna kupovina glasova. Dje si Makijaveli da vidis kako se poso radi? Ah ja... eno te u Firenci.
Singerica kartice nece imati ime i prezime korisnika, vec ce biti dostavljena u kovert na kojoj ce stajati ime i prezime korisnika. Koverta ce se mijenjati vlasnika, bit ce tu svasta.Nigdje ne pise da se mora karica, koverta i licna karta pokazati i da svaki prodavac mora voditi spisak kupaca. Sve govori da je to jedna vrsta kupovina glasova.
bas-me-briga - procitaj tekst ponovo. Trazi ovaj dio: "a moći će se koristiti uz ličnu kartu. " Cemu licna i kako je povezati s karticom? Pa fino... pise na kartici cija je kartica. Ne pise sigurno na licnoj broj kartice. A ne mora prodavac drzati nikakav spisak. Drzi banka koja je izdala karticu. Kako ces platiti karticom? Utaknes u citac, citac se spoji na banku, registruje transakciju gdje, koliko i za sta i tek onda skine novac. Ciji je racun? Vlade RSa. Dakle imaju na dugme sve automatski. Nisi donio kupljeno kuci iz radnje, moze da te ceka telegram sa pozivom na sud.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoce li i Bosnjaci koji su ugrozeni u poplavama u šumskoj dobiti kartice? Mislim da je odgovor:Malo morgen!
naravno da hoce i oni su drzavljani RS-a ne sme biti nikakve diskriminacije ni po kakvom osnovu....a ono "sumska" ipak treba izbaciti iz upotrebe,malo je neozbiljno
a jednom SNSD-ovcu "nezavisna" komisija procijenila stetu u stanu 300 hiljada maraka, i kad su ih skontali, kazu to je sigurno greska :D
Najženstvenije žene su mi pjevacica Stoja i ova Zeljka
pa naravno...nisu se oni djaba potukli zbog nje i njenih bijelih cizmica u parlamentu :-D
heheh.. ona "place" za jednim tvrdim "maconjom", kako bi osmjeh nabacila da je neko kvalitetno "odradi"..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)