Vidite vi nasi placenici sta se pokusava uraditi, oni zele da Arapi ulazu, to je direktna opasnost za svakoga ko je na birou, jer ovdje bi se mogli zaposliti i morali bi raditi za platu,a nas vozd bi bio sve manje uticajan u BiH,zato ne nasjedajte na ovo i ne dozvolimo da se bilo sta ekonomski radi u BiH,jer to die sve protiv ovih koji su na birou i morali bi raditi za platu i die protiv naseg vozda koji sve vise gubi moc i uticaj.
ovo treba osuditi po svaku cijenu!!!!! ne treba dozvoliti nikome da kupuje zemlju za sitne pare kao sto su kupili pola ilidze i sada se cude kada vide nekog sarajliju u dijelu gdje sve drze arapi i turci!!!!
.h8er - niko ne tjera vlasnike da prodaju svoju zemlju UOPŠTE..a kamoli za male pare... svako sa svojom zemljom nek radi šta god želi ! A ako Arapi krenu graditi, nama može biti samo dobro, naravno, očekujem od općinskih vlasti da odrede neka urbanistička pravila tokom gradnje, da to ne bude kinđurijada. A to je odličan zamajac našoj ekonomiji, građevinarstvu, trgovini, ugostiteljstvu...itd.
Prikaži sve komentare (73)