treba ove bprotjerati iz istocne bosne i sandzaka sto su palili tu sarajlija uopste nije bilo--samo se cuo sandzacki i istocno bosanski naglasak
Ovi HDZ-ovci postaju gori fasisti od cetnika. To je fenomenalno sa koliko mrznje ta mafija se obrusava na Bosnjake? Cak i meni veoma tolerantnom pocinju ici na ***. JEDAN OD NAJVECIH PROBLEMA U FBIH, CAK MOZDA I VECI OD KORUPCIJE SDA I SDP SU MAFIJASI HDZ-a. SA TOM BAGROM NEMA NAPRETKA. JEBE MI SE ZA KOGA CE HRVATI GLASATI, ALI BILO BI DOBRO DA NE BIRAJU OVE MAFIJASE I DA IZABERU POSTENE LJUDE KOJI CE IH VODITI. HDZ MAFIJASI CAK I SDA I SDP CINE "SUPER DOBRIMA".
@ante Nisu li bas Sandzaklije i Istocni Bosanci, kako mnogi vele, na svim dobrim/drzavnim funkcijama? Sto bi onda palili svoja radna mjesta? Hmmm A gdje bi ti protjerao gradjane Istocne BOSNE? Protjerani su jednom '90ih, oni koji su se mogli izvuci zivi....I sad bi im neki hater kao ti napravio reprizu? Samo sto su istocno od glavnog grada NJIHOVE drzave rodjeni? A ostali iz provincije su ok ili..?? Moje misljenje je da u Sarajevo, kao glavni grad BiH, ima pravo doci svaki BiH gradjanin. Sto se tice Sandzaklija....nisi li malo licemjeran? Ipak ti ovdje nosis nick predsjednika susjedne drzave, i tvoji Hercegovci su ti koji lete u Hrvatsku. Nije li to isto kao sa Sandzaklijama?
Prikaži sve komentare (376)