Jest dobro bilo te 1984 godine. Postojala je Socijalisticka Republika Bosna i Hercegovina, nije postojala dejtonska genocidna rs, nije postojalo izmisljeno istocno sarajevo, nego samo Sarajevo kao glavni grad SR BiH. Ali genocidasi, bar vecina njih zaboravlja da su se rodili u SR BiH prije rata, a nikako u rs-u, tako da prekrajanja historije, nekome kome historija pocinje sa ulaskom durmitorskog psihijatra Dragana Dabica u politiku, ove vrijednosti ne znace nista. Genocidasi su zapalili Zetru, unistili Olimpijski muzej, unistili bob stazu na Trebevicu i minirali podrucje okolo. Unistili hotele na Igmanu, granatirali i unistavali Olimpijsko selo Mojmilo, granatirali Olimpijski stadion Kosevo. Sve je to doslo od genocidnih primitivnih Srba, koje je onda predvodio zlocican Radovan Karadzic a danas ih predvodi Milorad Dodik. Poput Troprstasa u Kninu koji balvane na cestu izbacise u jeku turisticke sezone i ovi su pokazali rusenjem olimpijskih objekata da su smece civilizacije.
Jest dobro bilo te 1984.godine. Postojala je Socijalisticka Republika Bosna i Hercegovina,nije postojala dejtonska genocidna RS, nije postojalo izmisljeno Istocno Sarajevo,NISU POSTOJALI ZATUPLJENI IDEALI KAKO DA OD LIJEPE NAM BiH NAPRAVIMO MALU ARAPSKU ZEMLJU,NALIK NA SAUDIJSKOJ ARABIJI,TURSKOJ I NJIMA SL.,gdje ce na ulicama hodati bradati u kratkim pantolicama,njihove pobuljene gospodje,narocito Sarajevo kao glavni grad SR BiH,GDJE SE SVIJETU NECEMO PRIKAZIVATI U NAJLOSIJEM IZDANJU,POZNATI PO TERORISTICKIM NAPADIMA,GDJE JE DANAS BITNIJE IZGRADNJI I OBNOVI PORUŠENIH DZAMIJA I CRKAVA,NEGO ISTINSKIH VRIJEDNOSTI KOJE JE STVORILA JEDNA DAVNA BIVSA JUGOSLAVIJA,kojoj zahvaljujuci njoj uzivamo i imammo jos ovo malo sto nam je ostalo. NIJE SVE TO DOSLO OD GENOCIDNIH I PRIMITIVNIH SRBA,DANAS JE TAKVIH I HRVATA,A JOS VISE BOSNJAKA KOJI SU PREDVODJENI SVOJIM VODJAMA NAJPRIJE ALIJOM I TUDJAMANOM,A DANAS IZETBEGOVICIMA I COVICEM.
Kad vec mlatis o Srbima,pomenise i ostalih takodjer primitivnih nacija koji zive i ruse ovu BiH iz dana u dan,a bilo je lijepo i moglo se zivjeti i biloje mjesta za SVE!
Prikaži sve komentare (48)