Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Doviđenja, drago Sarajevo." Vidjet ćemo se mi opet!
@limesa Amin, amin..
@limesa Kumo, bit će bolje, neće moći uvijek ovako, budi sigurna..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a vidim komentare svaki seljak sto je u sarajevu,ne bitno ima seljaka da su dosli i prilagodili se gradskom zivotu pise lose o ovom gradu i bas ti gradani drugog reda prave probleme normalnoj raji da bude sve normala ali vise se ne zna ko je raja ko je paksu vecina nas je gladna zivota a u gladi su svima iste oci !!!!!!!!!!!
Jest dobro bilo te 1984 godine. Postojala je Socijalisticka Republika Bosna i Hercegovina, nije postojala dejtonska genocidna rs, nije postojalo izmisljeno istocno sarajevo, nego samo Sarajevo kao glavni grad SR BiH. Ali genocidasi, bar vecina njih zaboravlja da su se rodili u SR BiH prije rata, a nikako u rs-u, tako da prekrajanja historije, nekome kome historija pocinje sa ulaskom durmitorskog psihijatra Dragana Dabica u politiku, ove vrijednosti ne znace nista. Genocidasi su zapalili Zetru, unistili Olimpijski muzej, unistili bob stazu na Trebevicu i minirali podrucje okolo. Unistili hotele na Igmanu, granatirali i unistavali Olimpijsko selo Mojmilo, granatirali Olimpijski stadion Kosevo. Sve je to doslo od genocidnih primitivnih Srba, koje je onda predvodio zlocican Radovan Karadzic a danas ih predvodi Milorad Dodik. Poput Troprstasa u Kninu koji balvane na cestu izbacise u jeku turisticke sezone i ovi su pokazali rusenjem olimpijskih objekata da su smece civilizacije.
Jest dobro bilo te 1984.godine. Postojala je Socijalisticka Republika Bosna i Hercegovina,nije postojala dejtonska genocidna RS, nije postojalo izmisljeno Istocno Sarajevo,NISU POSTOJALI ZATUPLJENI IDEALI KAKO DA OD LIJEPE NAM BiH NAPRAVIMO MALU ARAPSKU ZEMLJU,NALIK NA SAUDIJSKOJ ARABIJI,TURSKOJ I NJIMA SL.,gdje ce na ulicama hodati bradati u kratkim pantolicama,njihove pobuljene gospodje,narocito Sarajevo kao glavni grad SR BiH,GDJE SE SVIJETU NECEMO PRIKAZIVATI U NAJLOSIJEM IZDANJU,POZNATI PO TERORISTICKIM NAPADIMA,GDJE JE DANAS BITNIJE IZGRADNJI I OBNOVI PORUŠENIH DZAMIJA I CRKAVA,NEGO ISTINSKIH VRIJEDNOSTI KOJE JE STVORILA JEDNA DAVNA BIVSA JUGOSLAVIJA,kojoj zahvaljujuci njoj uzivamo i imammo jos ovo malo sto nam je ostalo. NIJE SVE TO DOSLO OD GENOCIDNIH I PRIMITIVNIH SRBA,DANAS JE TAKVIH I HRVATA,A JOS VISE BOSNJAKA KOJI SU PREDVODJENI SVOJIM VODJAMA NAJPRIJE ALIJOM I TUDJAMANOM,A DANAS IZETBEGOVICIMA I COVICEM.
Kad vec mlatis o Srbima,pomenise i ostalih takodjer primitivnih nacija koji zive i ruse ovu BiH iz dana u dan,a bilo je lijepo i moglo se zivjeti i biloje mjesta za SVE!
...kad j amoram otvarat fb jer klixov registration ne fercera :)))...admine, mnogo si sujetan, smanji malo :)))
Nema čega nema,puna soba uspomena!
NEKAD SMO BILI CENTAR SVIJETA I PRVI U EVROPI A ŠTA SMO DANAS STA NAM STOKA I SELJACI IZ ŠUME NAPRAVIŠE OD GRADA .....hvala bogu pa sam taj dan bila u Zetri i dozivjela sve to dobila na poklon olimpijsku zastavu vucka i sve ostalo......
Bilo je to dobro (najbolje) vrijeme...
@ Turčin @ Limesa Amin ljudi.
Zar jos radi? Jos nije zatvoren? Cudo. Brzo ce valjda i njemu dohakat. Sad kad prijatelji BOsne cuju da ima nesto sto podsjeca na sta pozitivno , e sa's vid'it !
Damir.SAR :) Prosli mjesec u MOMA ( Museum of Modern Art ) u New York-u. Inace putujem dosta po svijetu, posao mi takav :). Jos nesto????
I jos nesto Damire. Ja kad sam posjecivala Zemaljski MUzej u Sarajevu prije rata ti pretpostavljam ni rodjen nisi bio ili jos nisi STIGAO u Sa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas se zove Vučko a u Kini kazu Vuk-Cho