Poštovanje za velikog čovjeka i gospodina, mislim da bi iz njegovog rada i požrtvovanosti za ovaj grad mogli dosta toga da nauče današnji funkcioneri.
Hrvat cini cuda. Da se ja pitam, ja bih Hrvatima dao komplet grad Mostar da ga urede fino, mozda i mi Bosnjaci nesto naucimo, a prvenstveno da naucimo kako se vodi grad. Eno u nasoj polovini sve kipi od smeca.. a sve k'o fol nas sabotiraju. Pa je l' nam i smece sabotiraju. Bitno je da Mostarci ispijaju kafe i razbacuju tavle.. a to sto je Istok gori od Stoca, to ih ne tangira. Za sve su krivi ovi sa zapada. Pa i mi smo njima krivi sa Istoka, ali oni i napravise nesto... samo MI ne znamo. Muka mi je od naseg rukovodstva. Nesposobni smo !
Dzoja, jel moguce da si toliko plitak.... Kako ti njima mozes biti kriv kada oni upravljaju gradom - i bilo kakva odluka da im treba, oni ce je donijeti ??? Ako ne mogu oni, donijece je gradonacelnik koji je njihov. Zasto se Velezu ne dadne plac u sjevernom logoru da napravi sebi stadion ?? Zasto se ne bonavaljuju poruseni dijelovi Istocnog Mostara ?? Zato sto gradonacelnik ne dozvoljava. S druge strane, zapadni dio blista. Ne budi smijesan. Al bi dao Sarajevo u ruke jednom Hrvatu, istina je da znaju posao. Samo sto danasnje ovlasti gradonacelnika vjerovatno nisu ni 1/5 od nekadasnjih ovlasti.
Prikaži sve komentare (39)