smiješno, adra je bila u rukama sirijske vojske inaroda koji je posljednja dva dana izloženo napadima bradatih spodoba. trebate se informirati prije nego što izvaljujete nebuloze. PODRŠKA SIRIJSKOJ VOJSCI I ARMIJI. OSLOBOĐENJE ZEMLJE OD TERORISTA JE BLIZU. SRETNO SIRIJCI I HVALA VAM ŠTO BRANITE ČAST ČOVJEČANSTVU. MI NA BALKANU ZA TO NISMO BILI SPOSOBNI.
ti si obicni nitkov, i ti i oni koji podrzavaju tvoje odvratne stavove. Hajd za tebe znam,fasista i antibosnjak, ali sta je sa bosnjama glupim koji se slaze stobom, pa zar im nije dosta sto ih je cetnik klao i ubijao na isti nacin, pa zar i nas formalno tad Amerika nije "pomagala" i slala nam neku pomoc kao i sad sto salje pobunjenicima. I tad je Amerika svjesno razbila Jugu,napravila zavjeru, bas kao i sada u Siriji ali to ne brise cinjenicu o zlocinama koje je cinila cetnicka vojska a danas sirijska. Kako ste tako glupi i bezdusni, zar moze 11.000 ubijene djece vam biti tako beznacajno? mamu vam jebbem
U ovim slucaju ti si taj koji je neinformisan.Sirija je zemlja sunita,a assad je sija,a sije su u velikoj zabludi i veliki protivnici islama.A zbog cega,reci cu ti.Od poslanika priznaju Muhammeda s.a.w.s,sto je uredu,ali pored njega velicaju i Allia i danas mu se mole,a nije Bog a nije ni poslanik,mole se mrtvima sto znaci kod Allaha traze posrednika,sto se kosi sa kur'anom,zatim se samokaznjavaju,to isto cine djeci pa cak i malim nebama.Kazu za kur'an da nije podpun,da ima jos toga sto treba biti receno.U svojim ritualima padaju u nesvijest te se tako smatraju uzviseno i naravno onda klanjaju namaz a da nisu ponovo uzeli abdest,sto se kosi sa islamom jer se abdest gubi ako osoba zaspe a kamo li unesvijesti.Cak imaju i svoj ezan,gdje velicaju Allijevu vladavinu,to mozes naci na internetu.Znaci i tu su mimo sviju.Sve sto sam ti rekao imas u knjigama i na samom youtube-u pa bujrum nauci.Ako naravno nisi i sam sija odnosno nepripadas sitskom meshebu.Informisi se kako su sije dosle na vlast u siriji,zahvaljujuci assadovom ocu koji je u to vrijeme bio u stranci koja se zaklela na vjernost narodu sirije i naravno onako kako oni dobro lazu,slagala tu vjernost.Sta je bilo sa njegovim ocem i sta se sve desavalo do danas,nauci!!!
Prikaži sve komentare (42)