Ne znam sta da kazem za ovo. Koliko je tuca bilo u mojoj skoli, a sigurno i u vasoj pa nitko nije iskljucen. Ovdje je slucaj takav jer se snimalo i vrsen je pritisak javnosti. Koliko nas je ucinilo nesto grozno u skoli...mislim da je vecina, pa tako i ja. Sad sam se opametio, sazreo, a da su me iskljucili bog zna sta bi s mene bilo. I kako to da svi sad moralisemo a kad nam se pred ocima desavaju grozote sutimo i gledamo. I ovdje je slucaj takav. Sta nam rade svaki dan, i samo gledamo i gledamo, cekamo dok dodjemo kuci i moralisemo po internetu. Svi smo nekad nesto zas*ali, i izvukli se...Sta ce sad ova djeca?
Moje je misljenje je ne treba ih iskljuciti iz skole nego dobro novcano kazniti i dati im radne sate da poslije skole idu negdje raditi, cistiti ulice i sl. S iskljucenjem one postaju jos gore a to nije rjesenje.
Pravda za Selvinu, Dinu i Anelu. Ipak su one samo djeca, zrtve rezima, drustva empatije, niskih moralnih vrijednosti i slicno. Kada sin guzonje zgazi u pola noci na semaforu u pijanome stanju neduznu djevojku, tada je sve ok. A kada sitna buranija je u pitanju uskrati i osnovno pravo djeteta, pravo na skolovanje
Prikaži sve komentare (309)