Sve ima svoje prednosti i nedostatke, ali kad pogledam BiH...imam pravo na sve, a šta ustvari imam? Kasni plata, u noći se kontam hoće li me neko iza ćoše mlatnut sohom (sve goli lopov i drogeraš koji hoće da preživi), sve poskupljuje, čak i ono u čemu je država najbogatija (voda, struja), pola stanovništva nezaposleno, nema socijale nikakve, zakoni različiti u različitim kantonima...ma sve jebeno i posrano.... Ponekad bi bolje bilo da nam se nešto malo ograniči, ali da imam ono osnovno!
Kakve veze ima polna diskriminacija sa teškom situacijom u BiH? Jesu li žene izazvale i vodile rat? Jesu li one u upravljačkim strukturama vlasti zadnjih 20 godina? Ako si željan ograničenja, uvedi ih sebi prvom, pa onda pričaj.
Uopšte me ne razumiješ. Vjerujem da bi svaka žena-majka poželjela da joj dijete ima vozačku nego ona sama. Vjerujem da bi svaka žena stavila na prvo mjesto svoju životnu egzistenciju u odnosu na vožnju automobila. Djevojko, budi realna i priznaj da imaš mnogo toga o čemu mnogi ljudi, a tako i žene u BiH, sanjaju. Pogledaj, osvrni se pa ćeš vidjeti da nije sve što živi i hoda ono raje u podne ili navečer. Ima ih puno što nikako ne izlaze, a koji uopšte ne žele auto, nego samo normalan život.
Prikaži sve komentare (98)