Potpuno se slažem,međunarodna zajednica ništa ne radi da bi doprinjela pomirenju naroda ili razvoju zemlje već suprotno ,ovakvim djelovanjem još više potiče na mržnju i nacionalnu netrpeljivost .Inzcko je već jednom izigro narod kad je bilo pitanje ''JMBG'' ,sada drugi put i sve ne uštrb Bošnjaka .Inzcko sve ti mrtvo j.ebem i tebi i svojim kolegama iz OHR-a ,OSCE-a i stranih ambasada u BiH.
Sta ima medjunarodna zajednica sa ovim problemom. Tamo gdje ima dovoljan broj djaka koji lijepo pise u ustavu RS tamo se uci po bosanskom programu, tamo gdje nema ne uci se. A to sto ove budale neko iz federacije placa za ovo, pa majmuni i djecu zrtvuju radi politike neka im ide na dusu.
Pa u osnovnoj školi ''Petar Kočić'' je više od 60% Bošnjačke djece,svi uče sprski jezik jer je centralna škola u Kravici gdje su 100% sprska djeca,u područnoj školi ''Konjević polje'' je 100% bošnjačka djeca.Jesi sad shvatio u čemu je problem sveukupno Bošnjaci su većina a nemaju pravo da uče svoj jezik već uče srpsku ekavicu,nemaju svoju historiju već uče o caru Dušanu,Prvom srpskom ustanku herojima četnicima itd....ne uče geografiju BiH već uče da su granica države istočno sarajevo,istočni mostar,ribnik itd...
Prikaži sve komentare (43)