Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Barbarosaaaa Mene su moji odgojili da ljude ne dijelim po vjerskom opredjeljenju vec po ljudskim kvalitetama i tome kakav je ko covjek. Ove zadojene mrznjom (medju koje i ti spadas) iskreno zalim, jer ima dosta ljepsih preokupacija kojima se mogu zanimatu u zivotu umjesto da vrijeme i energiju usmjeravaju ka tome ko je veci vjernik i cija je vjera ispravnija.
Postovani gosp. Tokicu, Zar se u osnovnoj ne uce osnovne stvari, citanje, pisanje, matematicke operacije, biologija, geografija i sl. predmeti koji pomazu djeci da bolje razumiju okruzenje oko sebe i spreme se za srednjoskolsko usmjeravanje? Kakve veze imaju nacionalni predmeti sa osnovnim obrazovanjem i po kojem osnovu se po tezini stavljaju ispred gore pomenutih predmeta? Unaprijed zahvala na odgovoru. U potpisu, Vas sugradjanin, Musliman, Bošnjak
Ništa onda Bošnjaci u rs trebaju promjeniti politiku,umjesto Bosne od sada nek se bore za nezavisnu republiku srpsku,bit će srbi islamske vjere a djece ili unuci nek prihvate pravoslavlje.Poserem se na tebe i na tvoje osnovno obrazovanje,da si upućen u situaciju znao bi u čemu je problem
bigbeng Kada ste se vi poturcili tj prihvatili islam, sta je lose da neko prihvati i neku trecu vjeru.Rat je zato i bio sto ste vi htjeli sve da odredjujete, kao sto vidis nema toga vise niti ce ikada da bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovaj Tokic je pravi onaj odvratni,hajde da ne vrijedjam postene bosnjake,ali zante na sta mislim.Ne moze frajer da skonta,da moze da manita i protestvuje u sarajevu,ali u RS ne mozeeeee,neka shavti vec jednom,drugi zakoni,druga pravila.
i testiranje inteligencije.
Vidi vidi sto se registrovalo prije dva dana pa uhvatilo pametovati ko je veci Bosnjak :-) Uvazeni gosp. Tokicu, zamolio bi Vas da energiju i vrijeme posvetite poboljsanju kvalitete obrazovanja u pomenutoj skoli, a da ove nacinalne stvari rjesavate mimo skolskih klupa. Nemojte dozvoliti da jadna djeca i dalje leze na livadi pod satorima, i da budu zakinuta za osnovno obrazovanje koje ih po zakonu sljeduje, dok Vi iz udobne fotelje dizete bunu i nagovarate na bojkot i ustanak. Vratite djecu u skolske klupe da uce slova i brojeve, a onda se miran i dostojanstven nacin sa relevantnim subjektima nadjite zajednicki jezik. S postovanjem, Vas sugradjanin, Musliman, Bošnjak
to Sejfo kraljevino moja! Jedini koji ima mošnje do koljena,ostalo sve p.i.z.d.i.c.e !!! Imaš podršku narodu jer govoriš ono sto obični bošnjak misli i hvala ti na tome!
I ti Tokicu nesto palamudis.....Sto ne kazes istinu to je zbog (SDA) sto potpisa i pristade na ovakvu drzavu,nemoj slucajno reci da su morali ja znam da se nista (ne) mora....!!
Nisu oni muslimani moj "Moamere", muslimani ne odgajaju svoju djecu tako kako su oni tebe odgojili i vaspitali. Idu medju svoje....
Libo Sejfudina racku, njemu se u đep slijeva a vama karina
Kako te bolan nije sramota ? Imas li i jedan dokaz za tu tvrdnju ? Sto lupas ko maksim po diviziji ? Ako si ti lopov ne znaci da su svi lopovi. Mogu ti samo rec da si IDIOT
@ Barbosa Samo za tvoju informaciju .. od oca muslimana i majke muslimanke. Hvala na interesovanju i zahvalan na razumijevanju. A po tvojoj posljednjoj recenici se vidi da jako dobro rezonujes stvari. Samo tako nastavi i bice nesto od tebe.
Bitno je biti Mošnjak i da djete uči bosanski jezik. A to sto ce pisanje, racunanje, poznavanje prirode i drustva, geografije i bilologije biti baceno u drugi plan to apsolutno nije bitno. Bitno je da djetetu u knjizici pise bosanski jezik, nema veze sto je matematika nedovoljan 1.
Ti si neko cetnicko kopile(Moamer). Ili si mjesenac pa imas kompleks, malo zesci?! Sta tebe briga sta ce Bosnjaci da rade, fukaro! Bitno je prvo da bude Bosnjak, racunanje i pisanje nasa djeca znaju prije polaska u skolu!
koji si ti glupan stari moj,huhhh,ultra teška kategorija glupana iznad 150 kilograma
Sta ti pricas beskicmenjace jedan,ko tebe i za sta pita.Nekada si nam solio pamet kako treba da budemo veliki Komunisti,a sada nam pricas kako je "bitno da se bude Bosnjo".Znaci ponasas se kakvo vjetar puhne ljigavce jedan.Istjeran si iz SDPa jer si foteljas mrtvi,a zbog slicnih stvari su te izbacili i iz SDUa,pa si se sada skrasio ovdje.Sta god ti da kazes ja cu da uradim kontra,mrs!
Potpuno se slažem,međunarodna zajednica ništa ne radi da bi doprinjela pomirenju naroda ili razvoju zemlje već suprotno ,ovakvim djelovanjem još više potiče na mržnju i nacionalnu netrpeljivost .Inzcko je već jednom izigro narod kad je bilo pitanje ''JMBG'' ,sada drugi put i sve ne uštrb Bošnjaka .Inzcko sve ti mrtvo j.ebem i tebi i svojim kolegama iz OHR-a ,OSCE-a i stranih ambasada u BiH.
Sta ima medjunarodna zajednica sa ovim problemom. Tamo gdje ima dovoljan broj djaka koji lijepo pise u ustavu RS tamo se uci po bosanskom programu, tamo gdje nema ne uci se. A to sto ove budale neko iz federacije placa za ovo, pa majmuni i djecu zrtvuju radi politike neka im ide na dusu.
Pa u osnovnoj školi ''Petar Kočić'' je više od 60% Bošnjačke djece,svi uče sprski jezik jer je centralna škola u Kravici gdje su 100% sprska djeca,u područnoj školi ''Konjević polje'' je 100% bošnjačka djeca.Jesi sad shvatio u čemu je problem sveukupno Bošnjaci su većina a nemaju pravo da uče svoj jezik već uče srpsku ekavicu,nemaju svoju historiju već uče o caru Dušanu,Prvom srpskom ustanku herojima četnicima itd....ne uče geografiju BiH već uče da su granica države istočno sarajevo,istočni mostar,ribnik itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)