Jesteli se vi zapitali kako idu djeca u skolu u ostalom dijelu BiH. Ako su duzni neka ih iskljuci dok se ne plati dug. Sta su oni bogom dati da mogu tako raditi. Biti duzan tri miliona maraka. Mi nemamo tih problema u Jajcu jer nemamo gradski prevoz mi se bavimo rekreacijom. Idemo pjesice i biciklima na posao a djeca isto tako u skolu. Pa se nebunimo kao vi. Raspisite tender ( javni natjecaj ) za novog prevoznika i bice sve rijeseno.
problem kod nas i jeste...da zaposleni a pogotovo uprave "drzavnih kompanija" i "drzavnog aparata" i MISLE DA SU OD BOGA DANI sa par razlika ovi Muhamedovi da su od Allaha ovi Isusovi da su od Svetog Trojstva i sukladno tome se tako i ponasaju! bahato arogantno i diktatorski!
Sarajevo je glavni grad i ne treba niko da se ponaša kao da nije tako. Ne želim zvučati pretenciozno i pogrešno shvaćeno, ali zaista, zašto se ovakve stvari ne dešavaju u Zagrebu, Beogradu itd? Nema potrebe za poređenjem nekih stvari, zaista... Uostalom, u manjim gradovima sve je tu, nadomak ruke, u Sarajevu baš i nije tako, sve je u Centru, a do Centra moraš koristiti barem jedan vid prijevoza.
Prikaži sve komentare (141)