@Mistic Znači nacionalni simbol je stilizirani križ, a vjerski simbol je polumjesec?! Pa to ne ide nikako zajedno, čemu to, da se pokaže kontinuitet sa srednjovjekovnom Bosnom?
Pa bolan kako ne vidiš da tebi sve aludira na 'vjeru i vjersko'. Trebaš shvatiti da Bošnjaci vole i gaje tradiciju i istoriju Bosne i ne bježe od toga da je nekad ovom zemljom vladao živio i umirao neko ko je bio stari krstjanin, ali isto znamo da i islam ostavlja dubok trag u historiji Bosne i Bošnjaka, i ne možemo od toga bježati, nego gajiti i njegovati tradicije svih naroda,ALI JEDNA JE BOSNA BOLAN, KAKO NE SHVATAŠ, SVI BILI I PROŠLI, 'VLADALI, 'HARALI,' UMIRALI,' ALI ZEMLJA BOSNA JE VJEČNA. 1000 GODINA STAR SIMBOL LJILJAN I TREBA DA NAM JE PONOS BOSNE. NE UVLAČI BOLAN VJERSKU MRŽNJU U NAROD. VJERUJ U ŠTA HOĆEŠ NIKO TI NE BRANI, ALI PUSTI LJUDE DA VJERUJU U ŠTA HOĆE. DOĐITE PAMETI VIŠE PAPANDOPULOSI, IMATE SAMO OVU JEDINU ZEMLJU, NIGDJE VAS NEĆE SUNCE GRIJAT KAO SUNCE NAŠEGA,SVOGA NEBA.
Pa evo ti bi recimo stavio simbol 4 slova'S' jeli??? Ili možda ORLOVE, A ZNAŠ DA SU ORLOVI ALBANSKI, TO JE ZEMLJA ORLOVA. Eto vidiš da ta mržnja može ići u nedogled, zlo je u ljudima, zašto ti smetam ja sa ljiljanom simbolom Bosne, možda što sam ti ga 'oteo' jel? Pa ŠTO SI LJUBOMORAN? Znači vi trebate mrzit sve što mi volimo, a voliti sve što mi mrzimo??? Dokle bolan.. Pa možemo vječno tako, ali zašto? Zapitaj se u sebi u miru, i skontaćeš!!!!
Prikaži sve komentare (26)