Počinje sezona, pošto ovi naši nisu imali ni vremena, a ni obraza da najavljuju osvajanje lige i kupa možda ove godine sa kombinovanim sastavom i osvojimo barem jedan trofej. Otjerali smo par kloceva koji su nas skupo koštali pa sada ako i negdje zaškripi možemo od tih novaca podmazati. Sve u svemu želim da sezona prođe što brže pa da opet naredne godine izvučemo nekog polu amaterskog kluba iz neke egzotične zemlje koji će nas skenjati i tako vratiti u realnost. Pa onda ponovo sve iz početka. VOLIM TE SARAJEVO
Mojne tako. Potrefi se jbg. i kuksi i zeta i ku-rac palac, ali se tako potrefi i levski, helsinborg i slični njima. Nemamo sreće jbg i to je to. Ovo je sezona širokog, to je neosporno, moraju se smiriti strasti u ''porodici''. Treba pokušavati pa jbg, nekad ćemo se i progurati. I mi a bgm i Vi. Samo ganola, doći će 5 min. za klubove iz šehera.
Kako misliš 5 minuta za klubove iz Sarajeva? Pa seljo htjeli mi to priznati ili ne dominira. Do nas je da se uhavizamo i napravimo nešto ozbiljno.
Prikaži sve komentare (34)