Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivica Osim se povukao sa funkcije u savezu a opet ga prozivaju.Kad ceovjek jednog da na umre ( nadam se da nece jos 100 ) opet ce on biti kriv,opet ce ga seljacine iskompleksirane prozivati. Niko ne prihvata ni cinjenicu da je u ove 4 god. Ivica samo dvije bio u savezu,al ne mozes ti to pacenicima objasniti.Moraju traziti razlog u svima samo ne u njima.Poslijratna balavurdija nema pojma sta je ovaj grad.Mentalni sklop se skroz promjenio.Malo je normalnih Sarajlija sa tako reci prijeratnim stavovima.Sve sami papci koji sebe nazivaju sarajlijama.Nije dovoljno samo da se rodis u Sarajevu,moras imati duh Sarajlije a danas je to rijetkost.Mozda medju starijom rajom a ovi balavci sa obje strane... Jadan si grade,sta ti papci rade. Ovaj rat je ubio i duh,nema ga vise.Normalan covjek ne moze doci do izrazaja u obilju kockastih glava.Evo samo citajuci komentare na kliksu na bilo koju temu,da se primjetiti ovo o cemu govorim.Tuga brate golema.
Kako je vrijeme doslo prije bih rekao da ti nisi Sarajlija,ipak ne ide uz prilog covjeku koji razmislja racionalno.
Neka bolji pobjedi i osvoji !
Aleee Zvijezda-Željo 0:1
Aleee Zvijezda-Željo 0:1
Želje su jedno a Činjenice drugo ! Željo je opet Šampion i Kraj priče !!!
Otiš'o brko na remo. Pametan potez!
Nije žvaka za seljaka ni sarajvo za prvaka!
Liga ublehasa, tatinih sinova, namjestenih utakmica, propalih klubova i nesposobnih igraca. To je kratak opis BH premier lige.
I seljačina koji ne zalužuju da imaju kompjuter!
Opet cemo sampionski pehar malo iznijet da se izlufata i opet nazad u vitrine :) Valjda ce jednog dana doci neki tim koji ce moci da nam parira..
dosadilo Amaru da ispada u prvom kolu evropskih takmicenja, gdje nema vukasovica :), garant odletio za Japan.
ovo igra i jadno i kukavno sarajevo
Izgleda pun quratz osimu svega...ode on na more da sapere stres
Počinje sezona, pošto ovi naši nisu imali ni vremena, a ni obraza da najavljuju osvajanje lige i kupa možda ove godine sa kombinovanim sastavom i osvojimo barem jedan trofej. Otjerali smo par kloceva koji su nas skupo koštali pa sada ako i negdje zaškripi možemo od tih novaca podmazati. Sve u svemu želim da sezona prođe što brže pa da opet naredne godine izvučemo nekog polu amaterskog kluba iz neke egzotične zemlje koji će nas skenjati i tako vratiti u realnost. Pa onda ponovo sve iz početka. VOLIM TE SARAJEVO
Mojne tako. Potrefi se jbg. i kuksi i zeta i ku-rac palac, ali se tako potrefi i levski, helsinborg i slični njima. Nemamo sreće jbg i to je to. Ovo je sezona širokog, to je neosporno, moraju se smiriti strasti u ''porodici''. Treba pokušavati pa jbg, nekad ćemo se i progurati. I mi a bgm i Vi. Samo ganola, doći će 5 min. za klubove iz šehera.
Kako misliš 5 minuta za klubove iz Sarajeva? Pa seljo htjeli mi to priznati ili ne dominira. Do nas je da se uhavizamo i napravimo nešto ozbiljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislim da ima i celik sanse ove godine da bude prvak
mi smo šampioni. Vrbanjuša