Jebote ... nikad neću shvatiti da se prodaje Telecom za 1-2 milijarde ... a donosi ti 100 Miliona godišnje ... To znači da se isplatiš za 20 godina ... Ne kontam ... kako neko može podržavati privatizaciju Telecom-a ??? Istina je da su tamo SVI preko štele od čistačice, do direktora ... al šta da se radi ... takva je država i to je to ... svi su ovdje preko štele sve živo i mrtvo pozavršavali ... sad se prave Englezi !
naravno da nije logično, ali je tako kad će neko uzima u svoj džep mito da tako jeftino proda firmu. pa zašto se fahrto otima i rukama i nogama da se dokopa telekoma i elektroprivrede. avaz gotovo pa ima rubriku "kriminal u telekomu". to je samo jedan metod devalviranja profitabilne kompanije...
@xy Istinu govoriš ... Avaz sad opalio po Telekomu i Elektroprivredi... Oslobođenje po FDS-u ... samo da se to proda ... i onda će biti kuku-lele ... Nema drugog rješenja nego da se neko žrtvuje i uzme pušku ... i ubije svakoga ko je u vezi sa privatizacijom, na ovaj ili onaj način !!! Nema druge ... al nema više Che Gueavare ... sad samo imaju MEMO i GILE !!!
Prikaži sve komentare (41)