Najgore mi je od svega, postujem vjeru, mogu postiti sto se tice hrane i vode, al ne mogu brate izac napolje onda, odmah me neko bocne i ja moram opsovat, ili samo mi je dovoljan jedan pogled na siptare koji prodaju cevape i hamburgere i opet gubim post. A o zenama sto hodaju gole da ne govorim. Pa hajd eto nek neko ne pogleda. Dao bi mu sve novce ovog svijeta. Danas ko isposti u BiH, a da ne se ne omrsi, svaka mu cast. Jer moras se i duhovno procistit, to ko uspije, skidam kapu, taj je za mene covjek. :)
Pocni s tim da Albance ne nazivas pogrdnim imenima. Kad Musliman posti s cistim nijetom,nit ga interesuje dal neko pije ili jede,ili gola Samanta kraj njega hoda,pobjedom nad nizim pobudama biva nagradjen mentalnim "orgazmom". Svim Postacima zelim Kuvet cist i lijep nijet i sto vise ibadeta.
Ne bi taj platio poreza drzavi ni feninga, a nase radnice rade ko robi, jer jednostavno oni znaju da djevojke koje konobarisu kod njih nemaju gdje da rade, a skole nisu ucile. I iskoristavaju to. Po ekonomije nam je.base. :)
Prikaži sve komentare (76)