TURCI IZ MALE TURSKE ILI BOSNE, KAKO SE TA ZEMLJA DRUGIJEM IMENOM ZOVE: PRESTANITE PARAZITIRATI I NAMETNISVOM SE BAVITI U ZEMLJAMA KOJE SA VAMA NISTA NEMAJU, U ZEMLJAMA KOJE SU JEDINO U NAKARADNOJ TVOREVINI BIH ZATO STO JE TO TZV. MEDJUNARODNA ZAJEDNICA REKLA. TURCI PLACAJTE SAMI RACUNE ZA ONO STO SAMO VI ZELITE!!!!! NAUCITE SE NEKOME REDU, RADU, DISCIPLINI I MORALU!!!!
Svaka druga turci turci, dobro shvatilo smo da imas kompleks zbog 500godisnje turske vladavine i frustratiju identiteta. Popusti forume ili se lijeci u ustanove predvidjene za to.
To što ti patiš zbog nečega od prije haman 500 godina to je tvoj problem. Ta neka tamo zemlja koja je u sastavu BiH ne bi ni postojala danas da nije bilo iste te međunarodne zajednice. A nama da međunarodna zajednica dozvoljava, davno bi smo platili svoje račune, a i naplatili tuđe, ukinuli tu neku zemlju i zaveli red, rad, disciplinu i moral - s tobom ili bez tebe. A sad razguli državljanine neke tamo zemlje - gdje ti je pasoš, gdje ti je međunarodno priznanje, gdje su ti predstavnici države u glavnom gradu BiH, Sarajevu ;)
Prikaži sve komentare (46)