Halo trojkaši!!! Jucer naskupštini manjeg entiteta vam je Dodik desetak puta negirao genocid u Srebrenici. Osim toga iznio je i on i ostali nebrojeno mnogo najgorih uvreda prema Bošnjacima kao teroristima, manje vrijednom narodu, nesposobnom, nedoraslom isl. Vas trojica prije svih morate da ga tuzite. Imate video snimak. Negiranje genocida i sve ostalo. Hocete li??? Necete, jer ste izdajnici. Tacka.
Dodik je na ovoj sjednici vise puta ponovio da u Srebrenici nije bio genocid, da je Bosnjacima dovoljno 25% teritorija drzave, da Bosnjaci nisu sposobni da prave drzavu, da su Bosnjaci podanicki narod, itd, itd…..a Zeljka Cvijanovic i Stevandic su imali dugo izlaganje o tome da medju Bosnjacima postoje islamisticke i Isilovske tetoristicke celije i slicno. E ako sad trojka jos uvijek s njima zeli biti u koaliciji onda nam je kraj blizu.
Obzirom da izdajnicka trojka nece poduzeti nista pozivam sve patriote da masovno tuzimo Dodika za negiranje genocida. Video dokazi postoje. Podnesimo hiljadu tuzbi prrotiv Dodika.
Prikaži sve komentare (103)