Sjajna ponuda BH Telecoma
15

Pet razloga zašto kupiti MacBook i jedna sjajna ponuda za plaćanje na rate

Pouzdan laptop danas je potreban svima, bilo za posao ili privatne potrebe.

Ako i vi razmišljate o novom laptopu i istražujete koja je kombinacija idealna za vas, pozivamo vas da zavirite u svijet Apple inovacija i otkrijete zašto bi MacBook Air 13.6in M2 trebao biti vaša iduća investicija.

Za početak krenimo od odlične opcije za plaćanje na rate, koja ovaj vrhunski uređaj čini pristupačnijim nego ikad. U ponudi BH Telecoma za kupovinu na 24 rate cijena mu je već od 118,20 KM mjesečno.

Krenete li istraživati karakteristike laptopa, uvidjet ćete da su osnovni elementi na koje treba obratiti pažnju performanse uređaja, kvalitet izrade, baterija, ekosistem i dodatne pogodnosti. MacBook Air 13.6in M2 se izdvaja u svim ovim kategorijama, a ovo je pet razloga zbog kojih se trebate odlučiti na njegovu kupovinu:

Jednostavno je prelijep

Apple je poznat po pažnji prema detaljima, a superioran dizajn i estetika MacBook Air je vrhunac te filozofije. Tanak i lagan, ovaj uređaj nije samo lako prenosiv, već i izuzetno robustan, zahvaljujući kućištu od 100% recikliranog aluminija.

Investicija koja se isplati

Postoji niz drugih jeftinijih laptopa, ali odlučujući faktor za sve koji razmišljaju novom laptopu trebao bi biti dugoročna isplativost. Softver koji usporava ili loš kvalitet hardvera koji često prate niske cijene dovode do skupih kvarova i popravki. Više studija je pokazalo da su ukupni troškovi posjedovanja Maca niži i da su korisnici ovih uređaja produktivniji, a svi znamo da je vrijeme novac.

Dok kompanije obično gledaju na troškove tokom tri godine, prosječni vlasnik laptopa očekuje da će svoj uređaj koristiti i duže pa i prodati ga kako bi nabavio novi. U tom segmentu MacBook također ima veliku prednost. Macovi zadržavaju vrijednost duže vrijeme, što znači da predstavljaju vrijednu investiciju.

Dugoročna podrška

Sa uređajem kao što je MacBook Air 13.6in M2 ne morate kupovati najnoviji laptop svake tri do četiri godine. Uz to, možete značajno sniziti troškove korištenja jer, iako tehnologija napreduje, Apple čipovi su toliko snažni da ih možete uspješno koristiti godinama i obavljati sve zadatke bez poteškoća. To se odnosi i na sigurnosna ažuriranja i napredne tehnologije zaštite privatnosti.

Snažan ekosistem

Korisnici iPhonea koji još uvijek nisu otkrili sve prednosti Apple ekosistema posebno će uživati u radu sa svojim novim Macom. Zahvaljujući Appleovom iCloudu, servisu koji sinhronizira podatke svih vrsta između uređaja, magija se dešava uparivanjem, a interaktivnost je besprijekorna. To znači da su vam, primjera radi, sve fotografije i videi snimljeni iPhoneom odmah dostupni u aplikaciji Mac Photos, a zahvaljujući iCloud Keychainu, možete pristupiti svojim uređajima i nalozima bez potrebe da zapisujete ili pamtite lozinke. Kada koristite iCloud poštu, e-mailove započete na iPhoneu možete odmah nastaviti na Macu. Ako koristite Safari, i iPhone i Mac mogu vidjeti kartice koje su otvorene na svakom uređaju.

To nije sve. iPhone se može koristiti kao Mac web kamera, a budući da iPhone ima mnogo bolju kameru od bilo kojeg Maca, može biti zgodan ne samo za FaceTime, Zoom ili druge alate za web konferencije, već i ako snimate videe.

Odlične opcije za plaćanje na rate

Apple MacBook Air u ponudi BH Telecoma dolazi sa ekranom veličine 13,6 inča sa LED pozadinskim osvjetljenjem i IPS tehnologijom te čipom M2 sa 8-jezgrenim procesorom s 4 jezgre za performanse i 4 jezgre za učinkovitost. Rezolucija mu je 2560 x 1664 pri 224 piksela po inču s podrškom za 1 milijardu boja, a litij-polimerna baterija od 52,6 Wh dovoljna je i za najzahtjevnije korisnike i za 18 sati rada. Sa 8 GB objedinjene memorije i SSD-om od 256GB dobijate uređaj koji će vas služiti godinama i omogućiti da ostvarite svoj puni potencijal.

Dok razmišljate o ovoj prilici, pozivamo vas da učinite prvi korak i posjetite ovaj link.