Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam čemu se nadate digli registraciju,telekom,sad struju najavljuju spiskali pare na Dodikovog kuma sve pozicije predali UZP u jedini uspjeh imaginarna EU koju pitanje i moji unuci hoće li dočekati.Lažem uspjeli ste da se Bošnjaci osjećaju ko da su izbjeglice u svojoj zemlji to vam je stvarno uspjelo.
kako covicevac admin brise komentare i 2 top komentara obriso koji nisu isli u prilog trojanskoj izdajnickoj bagri... al dzabe im je kad ce na izborima bit pometeni ko niko i strpacemo ih i nicaZe tik tak tik tak 🇧🇦⚜️💚
Narod će ih sastrugati špahtlama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halo ministre (ti koji javno si rekao da nosiš pištolj) Nije još ni blizu izborna kampanja ti već počeo šuplju prosipat.
mudro
Samo naprijed, dosta je vala obrazovan i kulturan svijet glavu spustao pred polupismenim uhljebima.
Sto su se sda botovi upalili.Đaba vam je trojka je za ovo kratko vrijeme vise dobrog uradila nego sda za 30 god.ustvari oni nisu nista ni uradili oni su samo krali.
Jel poceo Pljuvati po „SDA“ to mu je kampanja! Jel poceo lagati kako nece stranacki zaposljavati! Kao npr direktora Kantonalne Inspekcije koji je krivotvorio potvrdu da bi se mogao zaposliti u inspekcije. Kap sto je Dovadziju stavio pa cim je naletio na problem dao pstavku i otisao u njegov kabinet. MARS STOKO UZPOVSKA!
Nema bolje stranke u BIH od SDA. Samo je SDA original, a ovo ostalo su samo loše kopije ili bolje rečeno poluproizvodi odnosno OJEBINE.
A Centar? Da ne bude iznenađenja.
Tito I Tarantula :D
Pa ovo da nijezalosno bilo bi zaista smijesno,na cemu ovaj zasniva nadu a bukvalno od nametanja vkasti nista nisu dobro uradili samo su jos drasticno pogorsali situaciu i otezali narodu zivot.Naravno da ce te u čoppru nastupiti na izborima jer bukvalno nemate ni tako neku sansuba pojedinacno da izlazite onda bi bilo katastrofalno.SDA je lose radila ali vi ste katastrofa i losa SDA za vas je sjajna koliko ste vi nesposobni
Dodik je na ovoj sjednici vise puta ponovio da u Srebrenici nije bio genocid, da je Bosnjacima dovoljno 25% teritorija drzave, da Bosnjaci nisu sposobni da prave drzavu, da su Bosnjaci podanicki narod, itd, itd…..a Zeljka Cvijanovic i Stevandic su imali dugo izlaganje o tome da medju Bosnjacima postoje islamisticke i Isilovske tetoristicke celije i slicno. E ako sad trojka jos uvijek s njima zeli biti u koaliciji onda nam je kraj blizu.
Ne tako davno reče vrli košarkaš da nije znao za smjenu mandića i da ga on gotivi. A sad ga opet pomnoži s nulom
Halo trojkaši!!! Jucer naskupštini manjeg entiteta vam je Dodik desetak puta negirao genocid u Srebrenici. Osim toga iznio je i on i ostali nebrojeno mnogo najgorih uvreda prema Bošnjacima kao teroristima, manje vrijednom narodu, nesposobnom, nedoraslom isl. Vas trojica prije svih morate da ga tuzite. Imate video snimak. Negiranje genocida i sve ostalo. Hocete li??? Necete, jer ste izdajnici. Tacka.
Dodik je na ovoj sjednici vise puta ponovio da u Srebrenici nije bio genocid, da je Bosnjacima dovoljno 25% teritorija drzave, da Bosnjaci nisu sposobni da prave drzavu, da su Bosnjaci podanicki narod, itd, itd…..a Zeljka Cvijanovic i Stevandic su imali dugo izlaganje o tome da medju Bosnjacima postoje islamisticke i Isilovske tetoristicke celije i slicno. E ako sad trojka jos uvijek s njima zeli biti u koaliciji onda nam je kraj blizu.
Obzirom da izdajnicka trojka nece poduzeti nista pozivam sve patriote da masovno tuzimo Dodika za negiranje genocida. Video dokazi postoje. Podnesimo hiljadu tuzbi prrotiv Dodika.
Mislio sam glasati za jednog kndidata SDP-a ali ako to bude zajednički kandidat, od mog glasa nema ništa.
Glasaj ti za SDA ko i do sada
@westham :)))) kako je lako sda botove skontati. da ih je svesti na sto manji broj pa da konačno progledamo. vec je krenulo na bolje
Jedna stranka, kažem ja. Toliko o kapacitetima.
Pa da izlazite pojedinačno ispred stranaka ne bi ste ni pobijedili
Čuj trojka a slika samo Kifle Dine.
Samo treba pogledat desetine novih profila otvorenih u zadnjih mjesec dana. I to sve lazni profili koje su napravili ovih nekoliko sda botova. I kako se izbori blize sve ce bit vise i vise takvih profila da se pokusa promjenit misljene glasaca. To govori kolko je jaka sda botovska jedinica
Djaba im botisanje zeleni su ga popusili za sva vremena