Narod je glup, kad dozvoljava da manje grupice narkomana, alkoholičara i propalica svake vrste izvede na ulice da ruši svoju zemlju, tražeći nešto o čemu nema veze s vezom. Jedan od demonstranata je jučer tokom intervjua na pitanje zašto je izašao na ulize da protestvuje rekao da ne želi da se gradi treći most na Bosforu. Toliko o demonstrantima i ciljevima. Vozdra.
Mislim da se ovdje ne radi o manjoj grupici narkomana, nego da je to veci sukob izmedju gradjana i ruralaca koje zastupa Erdogan. Svejedno, ne moze on mjenjati tako sistem i naturati svoja vjerska osjecanja drugima. Molim zelenu bandu da ga ne brani.
@007 Jedno je misliti a jedno znati. Ja sam trenutno u Ankari, i poznajem prilike bolje od ijednog od vas, prema tome ne trolaj i ne lupetaj bez veze. Rekao sam da su demonstracije povele te grupice narkomana i alkoholičara a ne da su samo oni na ulicama. A "naturanja vjerskih osjećaja" (kroz zakone) možeš podmetnuti onom ko nema pojma o svjetskim prilikima i trenutno aktuelnim zakonima u Evropi i svijetu. A to za mafiju, ko o čemu kurva o poštenju. I da, dok nisam zaboravio, evo akademskih građana na ulicama. http://i.imgur.com/0SIA3Jc.jpg http://i.imgur.com/xdsCP6a.jpg http://i.imgur.com/dPejnXd.jpg
Prikaži sve komentare (22)