Ne treba nama to. S tim ne možemo birati prevarante. Mora postojati neki period tranzicije. Zamislite sad odjednom umjesto prevaranata izaberemo poštene ljude, pa ne bi se mi sami s njima znali snaći. Zamisli: izabereš poštenog i nakon par dana mu odeš da ti sređuje neki posao, a on kaže ne mogu druže, ja sam pošten. Pa grebo bi mu i od tave držak.
Možda nisi ni svjestan koliko si u pravu. Sad će nam ambasade zamazati oči da su elektronskim glasanjem unaprijedili kvalitet demokratije, a od 2 oktobra 2022, vrijednost glasa Bošnjaka je 1/4 vrijednosti glasa Hrvata u HNK, SBK ili ZHK, tako da elektronsko glasanje više nema nikakvog smisla. Jer će izbori biti odlučeni unaprijed - HDZ ne mora krast glasove da pobjedi. Oni su na vlasti sa 5-6% glasova tako da je nebitno broje li se glasovi ispravno ili lažno.
EU i SAD su nametnule apartheid kroz nejednaku vrijednost glasova u FBiH da bi Hrvati iz Zapadne Hercegovine vladali FBiH. Ovo se sad može ispravit samo rušenjem sistema a ne saradnjom unutar njega.
Prikaži sve komentare (67)